Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwony jak burbon

gdzie zgłosić, że ktoś pobiera rentę a pracuje na czarno?

Polecane posty

Gość ja cię nie obrażam
zobaczysz że to sie na tobie odbije, przestań zazdroscic, i obrażać, aha napisane było że trzeba było się kształcic, wiesz co, napisze tak, dla nas jest to zachęta ze mozemy te pieniadze pobierać ale pod warunkiem że chodzimy do szkoły, czyli sie kształcimy, ja dzieki temu zrobiłam technika zywieniowca, hotelarza, a teraz robię ekonomistę, czyli w przyszłosci na pewno te zawody mi sie przydadza, więc ty sie tu zamknij, a ty co w życiu porabiasz?? jesteś aż tak wysoko wykształcona\y ?? mgr?? doktorat??czy habilitacja?? wątpie bo jak ktos jest wysoko wykształcony to tak ludzi nie obraża

Gość Echo.
pożytek dla kraju to unicestwienie Michała Szpaka - strzałem w potylicę. odnośnie tematu: nie mam zdania na ten temat :D a poza tym buorbon jest bardziej pomarańczowy niż czerwony :o

Gość rin tin tin
autorze tego dennego tematu dobrze się czujesz?? dla twojej wiadomości pobierając rentę można sobie dorobić i nic ci do tego, sam się weź na robotę jakaś a nie pierdolisz jak potłuczony !!!

Gość ja cię nie obrażam
zobaczysz że to sie na tobie odbije, przestań zazdroscic, i obrażać, aha napisane było że trzeba było się kształcic, wiesz co, napisze tak, dla nas jest to zachęta ze mozemy te pieniadze pobierać ale pod warunkiem że chodzimy do szkoły, czyli sie kształcimy, ja dzieki temu zrobiłam technika zywieniowca, hotelarza, a teraz robię ekonomistę, czyli w przyszłosci na pewno te zawody mi sie przydadza, więc ty sie tu zamknij, a ty co w życiu porabiasz?? jesteś aż tak wysoko wykształcona\y ?? mgr?? doktorat??czy habilitacja?? wątpie bo jak ktos jest wysoko wykształcony to tak ludzi nie obraża

"jak ktos jest wysoko wykształcony to tak ludzi nie obraża" Obawiam się że wykształcenie ma niewiele wspólnego i inteligencją czy kulturą...

Gość kalinaaaaaa3
"wysoko wykształcony" hihih :)

Jeśli koleś jest z dobrze postawionej rodziny to niepowinno sie dopuścić aby okradał ludzi którym się słusznie należy.Jest pełno takich kombinatorów których na wszystko stać

Gość kalinaaaaaa3
kombinuja to maja, masz rozum i łeb na karku to masz na wszystko, a jak jestes idiota co to nic zakręcic nie umie to siedź i płacz i zyj za 500zl renty :) :) tak to juz jest, glupi pozostanie biednym :)

Gość donek denaturat
zgłoś do donka matołka.:P

Gość czerwony jak burbon
chuj ci do tego jaki jest burbon! tak jasne, jakaś ty nie wykształcona, technika zrobiłaś a sama pisałaś że masz załatwione żeby nie chodzić więc weź kółko i jebnij sie w czółko! tak mam magistra i chuj ci do tego, i nikt nie powiedział, że skoro mam wyższe wykształcenie to musze być uprzejmy zdziero! od zawsze bylem chujem i chamem i nie ukrywam tego ale zawsze żyłem uczciwie a nie wy złodzieje co na siłe usprawiedliwiacie kradzież! wielcy katolicy!

Gość czerwony jak burbon
a co nie? wiekszośc ludzi w polsce to katolicy którzy uważają że kradziez jest zła, a co sami robią? pewnie te wszystkie kurwy co tu piszą co niedziele zapierdalają pod ołtarz i księdzu szepczą w konfesjonale swoje grzeszki! spowiadacie się z tego, że okradacie kraj?

Gość ja cię nie obrażam
dobra już, moje przewodnie zdanie, GŁUPIEMU TRZEBA USTĄPIĆ, więc autorze ustępuję ci, tyle w temacie, ty pianę dalej tocz, a nam zaświadczenia do krusu już poszły, tak mam załatwione z dyrekcją że mogę rzadziej chodzić, mamy powód, jestem matką, za to uczymy się w domu, nadrabiamy, żegnam i życzę miłego dnia.

Gość a niech tam
Kradzież nie jest złem pod warunkiem że okradasz bogatego! :D a i państwo. Nic złego w ten sposób nie robisz :D No teraz możesz się pluć wyzywać i wściekać :D Aha a do kościoła nie chodzę ;)

Gość ja cię nie obrażam
jeszcze jedno napiszę, będę ci przelewać te pieniądze na twoje konto, jeżeli mi wrócisz mamę, stoi?? wkurzasz się że ktoś ma jakieś pieniądze bo stracił rodzica, a ja ci wszystkie pieniądze oddam, tylko zrób aby moja mama znów była ze mną, ŻEGNAM

Gość czerwony jak burbon
czemu mnie to nie dziwi? mąż, dziecko i okradanie kraju. A potem rosną kolejne pasożyty. Żeby ci tak dziecko kiedyś zachorowało za tę kradzież! spierdalaj i chuj ci w jape!

Gość nie spinaj sie tak
smieciu bo pekniesz

Gość ja cię nie obrażam
GŁUPIEMU TRZEBA USTĄPIĆ

Gość czerwony jak burbon
mnie taką zagrywką, żałosnym graniem na uczuciach nie ruszysz. Spierdalaj głupia, żałosna kurwo! a ty wyżej pocałuj łosia w dupę. Teraz nikt już nie widzi, ze świat jest albo czarny albo biały. Coraz więcej ludzi widzi jeszcze szarość dlatego świat schodzi na psy. spierdalajcie kurwy i złodzieje 🖐️

Gość czerwony jak burbon
Mówię do ciebie bo kurwą jesteś. Tyle A głupia jesteś ty skoro myslisz, że zagrasz mi na uczuciach i chowasz ogon bo wiesz, że robisz źle tylko sama przed sobą się nie przyznasz. 🖐️

Gość gdfgdfget
kurwa to cie urodziła szkoda tylko ze zapomniała zabić to coś

Gość ja cię nie obrażam
Teraz jeszcze mi napisz ze mnie znajdą po IP i na mnie też doniesiesz, dalej dalej jak sie po wyżywasz do moze ci sie lepiej zrobi, i bardzej kolorowo spojrzysz na swiat, a moje dziecko pasozytem nie jest, wiesz te dziecko będzie pracowało na ciebie, wiec powinieneś sie cieszyć że dzieci sie rodzą,

czerwony jak burbon Co się tak miotasz? Renta pochodzi ze składek które ZUS rozkrada od zawsze i jak tylko jest możliwość odzyskania czegoś to trzeba korzystać.

Gość ja cię nie obrażam
JESZCZE JESZCZE no dalej, dalej,

Gość kozak w necie
ciota w swiecie o i taki jest autor a jakby przyszlo co do czego to by kurwa frajer tanczyl tak jakby mu zagrali scierwo yebane

Gość a niech tam
A ja to już w ogóle kradnę :] bo od 2 miesiąca ciąży jestem na l4. Straszny złodziej ze mnie :/

Gość czerwony jak burbon
nie jestem tak głupi jak ty, żeby nie wiedzieć ip to jedna wielka ściema! tobie i tak się dostanie, zobaczysz kurewko.🖐️ kładę na was chuj na całej linii i sram wam do ryjów, każdemu z osobna.

Gość ja cię nie obrażam
dobra wezmę teraz trochę twoja stronę, prawie 3lata temu, zaczęłam prace, miałam tam kolezankę która pobierała rente po zmarłym ojcu, pracowałą ze mna oczywiscie na czarno, bo teraz jest tak ze mało kto ubezpieczy w sklepie, powiedziałam wtedy do mojej mamy, ze ona ma dobrze, bo bierze rentę, pracue w sklepie, i wtedy moja mama mi powiedziała zebym nie zazdrosciła bo ona przecież ojca straciła, i wiesz co za miesiac moja mama zmarła, i mam ta rentę, po zmarłej mamie, nie zazdrosć do nieczego cie to nie zaprowadzi, ja bym wolała mieć mamę a nie te pieniadze,

Gość hahaha chyba jesteś
zbyt głupi skoro twierdzisz ze IP to ściema nie jeden już tak cwaniakował a takie wyzywanie jest karalne i jeszcze stracisz na tym a inni zyskają :D:D:D i bardzo dobrze sprawiedliwość musi być :D