Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miniaaaaaa

podążnie za modą-żałosne!!!

Polecane posty

Gość miniaaaaaa

patrze wokol i widze wszystkie dziewczyny ubrane identycznie spodnie alladynki chusty rzymianki torby na dlugim pasku do polowy ogoleone glowy itd itd, czy wy kobietki zatracilyscie swoja osobowosc?gdzie sie podzial kobiecy styl cos co was odroznia od tlumu wszystkie wygladacie jak siostry blizniaczki fajnie wiedziec co modne, ale nie kazdemu aktualne trendy pasuja nie kazda wyglada dobrze, poza tym dzisiejsza moda w 80 % jest tragiczna, gdzie sie podzialy delikatne zwiewne kobietki w sukienkach gdzie sie podzialy dlugie ladne wlosy? myslicie ze jak sie ubierzenie zgodnie z tym co dyktuje moda uliczna to wygladacie dobrze? otoz nie wygladacie nijako, znajdzcie swoj styl taka moja rada, dopasujcie styl fryzure itd do typu urody charakteru itd bo dosc juz tych klonow wokol oczy bola, bezoosobowe kukly.

Gość sukienki są teraz
dla męskich żałosnych ciot

Gość onka bez ogonka :P
zgadzam sie!! dokladnie tak jest wszystkie jak pod linijke jak cos modne to juz zakladaja i mysla ze wygladaja fajnie a co druga identiko lowczynie trendow :D hahahahahaha wygladac fajnie znaczy gustownie i oryginalnie !

Gość diler narkotyków Klutajny ;]
Kiedyś były spodnie na żel, pikolaki i spodnie w kancik! Najwygodniej na sportowo zawsze! Eleganciki to największa wiocha!

eh ... a co wam to przeszkadza? boze zalosni sa ludzie ktorzy musza sie zawsze do czegos dopierdolic... jakby to byla ich sprawa i nie wiem co zyciu waszemu to zagraza ze ktos chce sie tak ubierac itd ehhh

Gość miniaaaaaa
do wulgarnej kolezanki ja wyrazam swoja opinie nie wchodz tu jesli nie umiesz dyskutowac zegnam

Gość miniaaaaaa
po co ty tu wchodzisz kobieto? :D zupa byla slona? :D

Gość miniaaaaaa
dziewczyno ty masz cos z glowa? nie jestem kura domowa akurat jestem w pracy zreszta co cie to obchodzi ? skad w tobie taka gresja ??????????????????? przychodzisz sie wyladowywac na forum ???? moj temat cie dotknal bo jestes tak samo bezbarwna jak inni? skoro ci sie temat nie podoba po co tu nadal piszesz???????????????? :D:D:D:D:Ddziekuje za odpowiedz jestes zalosna a teraz juz stad idz ave !

Gość co teraz Anka
żona-swojego-męża- ty jestes pojebana! Dziewczyna zalozyla temat a ty juz z morda lecisz. Wypierdalaj zalosna torbo 🖐️

Gość jarek jarecki
miniaaaaaa olej ona ma tak zawsze złośliwa z niej sucz i tyle ;)

Gość miniaaaaaa
buahahahahahahaha umarlam ze smiechu widac ze cie tu znaja i "lubia" wariatko :D:D:D

Żona- szczerze, to strasznie żałosna się robisz. Wsrod zalewu tematow o sraniu sobie do ryja i zdradzaniu, dziewczyna zalozyla taki ktory jest normalny a ty juz zaczynasz zarzucac jej ze sie dopierdala :-O Rozumiem ze w temacie "jem kupe" lepiej sie czujesz 🖐️

Słodka dżelusia -> hahaha akurat twoja opinia mnie jakos serio .. bawi... przyganial kociol garnkowi... sama jestes gorsza tu ... i wiele tematow bylo o tobie jaka suka z ciebie a do mnie sie przypierdalasz... tiaaa no dotknelo mnie to :D

Gość niedobrze_mi
Fakt, żona jest żałosna. A co do tematu - zgadzam się. Potrafią się przemieszczać grupami takie panny, wygladają jak jakieś klony.

Gość miniaaaaaa
nie no brak slow :) zalozylam ten temat by podzielic sie opinia z innymi ludzmi jak widac ty jestes jakims agresywnym wypierdkiem ale spoko zaloze ten sam temat pod innym tytulem :)zegnam ozieble

aaa juz wiem czemu miniaaaaaa tak inne kobiety krytykuje. ... "miniaaaaaa dziewczyny ja podobnie, musze schudnac jeszcze 30 kg tak zaplanowalam , poki co schudlam 14 kg " sama w to sie nie ubierze hahah

Gość znowu ona?
zona swojego meza jeszcze ci malo? wszedzie musisz macic? jestes chora psychopatka ktora ma nieszczesliwe zycie i przychodzi tu i bez wzgelu na temat opinie itp obraza innych ty nawet nie wiesz kim jestes i co myslisz co bez wzgledu na to co ktos pisze ty zawsze masz odwrotne i zawsze ublizasz to sie leczy masz powazny problem zdaj sobie z tego sprawe.

Gość niedobrze_mi
Boże, jaka trzoda. ;/

Gość znowu ona?
no trzoda niektorzy powinni miec poblokowany wstep tutaj

Gość do zono swojego meza
a ty krytykujesz kobiety , ktore sa w domu . Wyobraz sobie ,ze praca w domu jest ciezsza niz wyjscie do biura czy innej pracy .

Gość Prawdziwwa żonna
Jezeli masz swoj styl to od razu jestes mieszana z blotem. Taka prawda