Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakupy______________

Kurtka - skóra naturalna czy ekologiczna?

Polecane posty

Gość zakupy______________

Witajcie, Czy warto wydawać tyle kasy na kurtkę ze skóry naturalnej czy kupić ze skóry ekologicznej? Jakie są plusy i minusy kurtki ze skóry naturalnej?

Nie ma napewno co porównywać kurtki ze skóry ekologicznej czy naturalnej. Cena tych naturalnych czasem sięga zenitu ale ja zazwyczaj jak mam na to fundusze to staram się znaleźc dobrą okazję, jednak skóra to skóra, w takiej kurtce można pochodzić ładne parę lat. bardzo mi się podobają niektóre kurtki z tej oferty na Mi Momento. http://www.mimomento.pl/kampanie/rino-pelle.html?wszystkie=1

Czym się różni skóra naturalna, od ekologicznej?

Gość gość
Jeżeli szukasz fajnej kurtki to polecam CI ze strony allinside.pl. Wiosna w końcu nadeszła, więc trzeba jakoś odświeżyć swoją kurtkę. Ja kupiłam sobie tam krótką brązową kurteczkę

Gość gość
Jak dla mnie to tylko naturalna. Ale na to wiadomo trzeba mieć fundusze. Dobre kurtki ma ochnik i dorjan. Ale co do ochnika słyszałam, że szyją gdzieś w azjii więc w sumie nie wiadomo co to. No ale nie można powiedzieć wyglądają dobrze. Natomiast dorjan szyje w polsce i to jeszcze pod indywidualne wymiary. Minusem jest to, że trzeba trochę czekać... co irytuje . no ale cóż jak otrzymałam kurtkę stwierdziłam że było warto. I mają fajny kontakt z klientem.

Myślę, że warto, i sama również zastanawiam się nad zakupem takiej kurtki. Tylko nurtuje mnie czy nadal są modne. Za bardzo za modą nie nadążam ale i jak już kupować kurtkę ze skóry to bym chciała, żeby robiła wow skoro już wydawać tyle kasy. Na oku mam jeden sklep internetowy z takimi kurtkami. Bo wiadomo, że w sklepach stacjonarnych dowalają marżę. A tam jest tak fajnie, że kurtkę uszyją pod indywidualne wymiary. Dzwoniłam do tej firmy i z nimi rozmawiałam, ale jakoś trudno mi podjąć decyzję :P Gdyby ktoś chciał to jest sklep dorjan czy jakoś tak.

Gość gość
Ja współpracuję z hurtownia skór naturalnych http://mtk.com.pl/strona-glowna/oferta/ i powiem szczerze, że najlepsza jest skóra naturalna, nie ważne do czego jej się używa To jest zupełnie inna jakość oraz komfort noszenia.

Gość wiktoria741
Każdy kupuje to co lubi. Ja do tej pory wybierałam skórę eko ale trafiłam na http://sklep.mally.co/kategoria-produktu/kurtki/ i chyba w końcu kupię prawdziwą ramoneskę. Posłuży mi z pewnością o wiele dłużej i wygląda lepiej.