nie pewna 0 Napisano Wrzesień 9, 2011 na początku czerwca kochalam sie z chlopakiem. zabezpieczylismy się . dostalam okres ale jednak zaniepokoiło mnie to iż w sierpniu bolał mnie brzuch, czułam jakby mi ''woda przelewała'' się w brzuchu. nie mogłam ruszyć się nawet tak mi bolał . okres mam nadal, nie to że jakieś małe plamienie tylko normalnie tak jak zawsze . nie bolą mnie piersi, nie mam mdłosci, ani zawrotów głowy. zaniepokoiło mnie to iż czuje jakby mi coś uciskało na pęcherz, ( do toalety chodzę jakies 4razy dziennie) . boje się że moglismy wpaść ale już sama nie wiem co mam myslec... :(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawdazawszeciezaboli_24 0 Napisano Wrzesień 9, 2011 Spokojnie. Idz kup test i sie wyjasni, jesli bole nie ustana skonsultuj sie z lekarzem. NIe lekcewaz bo najmniejszy bol moze poskutkowac powaznym problemem . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie pewna 0 Napisano Wrzesień 9, 2011 bole już ustały, taki ostry bol jak pisałam wczesniej mialam tylko jeden dzien a pozniej bylo w porzadku i za jakies 2 dni znowu mi pobolał i poki co nie boli . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach