Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainteresowana kredytem

Kredyt przy dochodach 1400zł. Da radę?

Polecane posty

Hej, mam pytanie. Czy uda mi się dostać kredyt moje dochody to 1400zł. Potrzebuję kredytu na samochód w kwocie 10 tys. Wiem, że moje dochody nie są duże, ale czy bank np. weźmie pod uwagę to, że mieszkam u rodziców, nie utrzymuje nikogo, nie mam własnej rodziny. Więc i wydatków praktycznie brak więc zdolna bym była spłacać raty. Jak sądzicie? samochód jest mi pilnie potrzebny. Dwa lata musiałabym na niego odkładać, a mi się za mocno śpieszy. Myślicie, że go dostanę?

Gość msna
najlepiej starac sie o kredyt w banku w ktorym masz konto....jesli chodzi o inne banki to napewno w ktoryms dostaniesz , tylko licz sie z duzym oprocentowaniem,np. bierzesz 10 tys a masz do splacenia 12-13 tys

Gość Julka19x
jak przy tych dochodach chcesz utrzemac samochod? ja zarabiam dwa razy tyle i ledwo daję radę.

Nie robi to na mnie wrażenia, że będę spłacać więcej. Nie odczuje tego aż tak mocno tylko ważne by rata nie była wielka max 250 zł miesiecznie. To w ogole by sie tej splaty nie odczulo. W poniedzialek przejde sie po bankach.

A co to za problem utrzymac samochod? bez przesady. OC i AC to wcale nie takie kolosalne sumy zreszta placi sie raz do roku, a nie co miesiac. A samochod bedzie na gaz wiec bez problemy utrzymam nawet jak mi rata odejdzie. Ja nie mam innych wydatkow teraz przewalam 400zł miesiecznie na komunikacje miejska i pkp wiec wole zainwestowac w autko.

Gość ptasiek nastroszony
na czajnik z gwizdkiem na 50 miesiecy

Pamiętaj że ac oc i paliwo to jedno. A ewntualne napraw to drugie. Zależy oczwiście co chcesz kupić. Przy niskich zarobkach proponuję coś z małym silniczkiem i coś popularnego, tak żeby części były dostępne od ręki w przystępnej cenie.

Gość tata jacusia
to sobie policz koszt ac i oc na samochod stary bo za 10 tys to co ty chcesz kupic.Taki samochod to czeste awarie,dolicz przegląd drozszy.myslisz ze jak masz na gaz to benzyny nie pali? a wymiana oleju,rozrząd,hamulce,opony na zimę.mandat tez pewne jakis zgarniesz.

1400 netto. Chcę kupić opla corsę c. za 10 tysięcy właśnie. Opel na niedrogie części, a w rodzinie mam mechanika:) jak mowie na razie zyje jak wolny ptak nie mam rodziny, nie mam zadnych zobowiazan. Jeszcze nic nigdy na raty nie bralam ani nic. Wiec mam nadzieje, ze i zdolnosc mam. Moze nie bede brala 10 tys moze uda mi sie odlozyc przez najblizsze kilka miesiecy jakies 5 tysiecy i wtedy wezme tylko drugie 5. Nie wiem. Zalezy ile teraz rata mi wyjdzie. Jednak samochod mi potrzebny:)

Ludzie maja rodziny, dzieci i dochod okolo 3-4 tysiecy, a mimo wszystko stac ich na samochod. Tak wiec jesli ja jestem sama i mam 1400 to na bank wyrobie. A zreszta nie jest powiedziane, ze nie zmienie wkrotce pracy. Moze byc tylko lepiej.

Spoko. Kiedyś miałam corse. Miło ją wspominam. Tylko jak nie miałaś nigdy żadnego kredytu t może to być problem. Weż sobie jakąś niedużą ratalkę (np suszarkę do włosów) i spłać tylko po to żeby mieć historię kredytową.

EE. No to nie lepiej, ze ktos ma czyste konto? przeciem im mniej nawalonych rat czy kredytow na konto to znaczy, ze bedzie mial wieksza zdolnosc.

Gość qwertyui bnmjhbk,i
nie masz historii kredytowej i tu jest problem! wez na raty żelasko i spłącaj lub cos innego żeby był jakis slad

Gość fgdffgfgghhggh
glupota jak dla mnie, po co kupowac samochod przy takich zarobkach dosc niskich? a jak masz tak daleko do pracy ze wydajesz 400 zl na dojazd to po prostu zmien prace!

Gość aakasia
ja przy niewiele większych dochodach dostałam w swoim banku kredyt od ręki na 4tys. na rok.

Gość ptasiek nastroszony
wiecie skad tyle wypadkow na drogach? bo takie "dzemiki" jezdza co to jeno na dzem maja kase i to w niewielkich ilosciach , zamorzone to to glodem te hrabiowie na kredyt potem za kierownica mdleja z glodu i tragedia gotowa

Ptasiek.... ech żal mi ciebie. Ja zawsze myślałam, że najwięcej wypadków powodują dzidzi bogatych tatusiów, od których dostali pierwsze BMW z olbrzymim silnikiem na 18 urodziny... A tak na prawdę to przyczyną 80% wypadków na drogach jest ..... stan dróg...

Gość ptasiek nastroszony
stan dróg? noż ciekawe ... to Wam za masło czy pół swiniaka prawo jazdy dali? dostosuj prędkość do warunków jazdy! toż to kanon

Gość Olo96a
A slyszałeś o ofercie J&J Group? dają 600zł za przejechanie 600km miesiecznie ;) Sprawdź ich ofertę.

Gość Pamela Rosa Flores
Szukasz finansowania projektu lub rozwiązania problemu lub mieszkania. Bardziej świeży i piękny, pomogę ci z kapitałem na tyle szerokim, aby ci pomóc. Jeśli jesteś zainteresowany moją ofertą kredytową, skontaktuj się ze mną poprzez e-mail: pamelarosaflores11@gmail.com o wiele informacji.