Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem ze on ...

Sex z przymusu;/ Bierze mnie gdy śpie:(

Polecane posty

Gość wiem ze on ...

Ostatnio nie mam ochoty na sex bo mam duzo obowiązków ( nie mamy dzieci), więc za nim moj partner wróci z pracy to się za sypiam umęczona... Ale zauważyłam ,że już gdy zasne dobiera sie do mnie, czasem budze sie gdy jest już on we mnie ,, w srodku''.. Udaje wtedy ze spie... Bo nie wiem jak mam zareagowac;( i pozwalam mu skończyc, juz kilka razy mu zwracalam uwage, piecze mnie potem to miejsce ale mój partner chyba nie rozumie ze potrzebne jest dokladne nawilzenie tez w srodku a nie z wierzchu \...

Gość wiem ze on ...
zasypiam 0 21 i do 6 on wrca przed 23

9 godzin to strasznie dużo. 😴 Umówcie się na seks rano-Ty go będziesz budziła. Ty będziesz miała więcej energii na cały dzień, a on będzie mógł się przespać po seksie i zregenerować. :classic_cool:

Gość wiem ze on ...
Dzięki:)

Gość wiem ze on ...
Dokładnie. Zero wyczucia , no jak to można bez gry wstephnej wejsc i sobie wkladac... jaka to przyjemność jest gdy lezymy a ja wogole sie nie ruszam, nie wydaje dźwieków;/ to tak jakby uprawiac sex z lalka dmuychana... a potem gdy go zj**** to przeprasza ze juz nigdy tak nie zrobi, ze to bylo silniejsze od niego , ze zobaczyl tylek w stringach i nie mogl sie opanowac... to wychodzi na to ze musze spac w kombinezonie zeby zadna nagos go nie przyciagnela;/ Odsuwam sie co raz bardziej od niego, żadko kiedy mam ochote nawet w dzien, bo wiem ze nie jest w stanie dac mi tak duzej przyjemnosci , przypomina mi sie bol i pieczenie....

Gość wiem ze on ...
długo jestescie razem? Moze nasze zwiazki sie wypalily... wiemy jak bd to wszystko znów wygladalo, on dojdzie w 3 min a ja zostane nie spełniona zaniedbana...

Gość My jesteśmy razem
dwa i pół roku...

Gość wiem ze on ...
to tak jak my:/

Gość romek jogodowy
Ja lubię brać swoją jak spi, mogę robić ot tylca, bo normalnie żona tego nie lubi, a przez sen jej sie podoba, raz tylko dostałem zjebke jak zostawiłem ją ze spermą w środku nic nie podkładając bo pościel była świeża i się ubrudziła :-(

Gość marceen
ja pierdole ludzie co za zwiazki wy tworzycie, ze ze soba nie gadacie... to co uznawane jest za norme to jest pieprzona patologia powiedz mu to samo z czym tutaj przyszlas, jak on nie zrozumie, zbagatelizuje wysmieje czy cos to odejdź- wolnosc najwyzsza wartoscia!!

Gość o ludzie świata...
czy niektóre kobiety nie potrafią powiedzieć: "NIE!"? Dla mnie sprawa jest prosta - on zaczyna, Ty się budzisz, to nie udajesz, że śpisz, tylko odwracasz się do niego i mówisz mu: "przestań". Co w tym trudnego? :O

Gość jak jest rozjebana to nawet
wiadro sie zmiesci :classic_cool:

Gość kamyyy
No tak.. Głupiutkie kobietki.. Gdybyście były na miejscu faceta.. Wiekszośc z was mysli ze kazdy facet to tylko o seksie mysli.. A i owszem, tak jest.. Tyle ze wy ciagle myślicie by coś zjeśc ( tak tak.. tyjecie w zastrzaszającym tempie, to widac na ulicach), chodzić po sklepach i ogladac buty i ciuchy.. Facet to facet - seks i auta.. Mozecie to krytykować ale nie zmienicie tego.. Mało tego.. Kazda zona, ma obowiązek zaspokajania swojego faceta.. Bo jak Wy byście się czuły gdyby facet wam zabronił jeść ? A no i jeszcze przy was nosił by jedzenie i jadł.. Rozkoszował się widokiem waszego głodu.. ? Dla kazdego normalnego faceta seks jest jak jedzenie.. - poprostu musi.. Nie u zony , bedzie szukał innej.. Takze same sobie krzywde robicie.. Jesteście zmeczone? Jak zawsze.. :] Bo ciezko jest odlozyc od czasu obowiazki, przyjemnosci i odpocząc? To chyba nic trudnego dla 30% polek? A zeby uprzyjemnić cała tą wypowiedz dodam ze i tak wiem ze nie potrafili byście się obejść bez faceta, bez poczucia bezpieczenstwa, bez tego poczucia humoru.. (nie wliczając zadufanych w sobie przegranych snobek bez przyjaciół)

Gość bogu
Jaka normalna kobieta sypia w majtkach /stringach/ ? Śpi sie bez bielizny !