Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Walcząca1

Kliczko-Adamek

Polecane posty

Gość elis elis
No to rroche zawstydzajace. Kochanie moge lizac twoje stopy,bo mnie to lodnieca. Jakbym Ci potem w oczy spojrzal...

Gość kdfjdfr
w barach na bank beda transmitowali, utarg neiziemski dzieki temu:D

Gość elis elis
Carrie ,a tobie by przeszkadzal facet ,ktory lubi lizac twoje stopki ??

a walkę dzisiaj oglądasz ?? Tak wiesz, do tematu topiku chciałam troszkę wrócić :classic_cool:

Gość elis elis
Robisz sobie jaja carrie ,ale ja pytam powqznie.

12:35 [zgłoś do usunięcia] elis elis No to rroche zawstydzajace. Kochanie moge lizac twoje stopy,bo mnie to lodnieca. Jakbym Ci potem w oczy spojrzal... eee tam oczy bym miała zamknięte ;) ewentualnie mogłabym Ci nałożyć papierowy worek na głowę - z korzyścią dla obojga by było

Gość 921832109382103821
na cyfrze plus bedzie za darmo transmisja na kanale 202 RTL gala rozpoczyna sie o godzinie 19 a walka Adamka planowana jest na godzine 23.10

Gość Walcząca1
Wyjebałem! :D :D :D :D

Gość MalinowaKrólowa
Można na darmowej Astrze, można za darmo w pubie, można w Multikinie za 40zł, można na Cyfrze, Polsacie, UPC i N za 40zł. Ja dam w Cyfrze 40zł, mogę sobie za darmo obejrzeć na Astrze na kanale RTL albo na Cyfrze na RTL, ale tam jest tylko walka wieczoru a ja jako fanka sportu chcę zobaczyć całą walkę z polskim komentarzem :) Nie dziaduję i mnie stać, jak kogoś nie stać to idzie do baru albo ogląda na RTL i tyle.

Gość Walcząca1
A jest gdzieś RTL na necie?

Gość dfhdfhdfh
"jak kogoś nie stać to idzie do baru" hahahaa ales tepa sucz , trzeba miec jeszcze na to piwo :D🖐️

Gość MalinowaKrólowa
A ktoś każe piwo kupować w barze? Nie musisz, możesz iść tylko walkę zobaczyć- wstęp free w większości. Sprawa prosta- każdy ma to na co ma pieniądze. RTL nie ma na necie, jest na Astrze i w Cyfrze na 202, ale nie ma pewności czy nie usunął kanału z listy- wtedy posiadacze dekoderów bez funkcji programowania ręcznego będą w 'czarnej dupie' :D

Gość Walcząca1
Czyli wszystko będzie kodowane..

Gość filipinkaala
to nie bedzie ten walki na normalnych kanałach? i o której w ogóle to bedzie?

Gość MalinowaKrólowa
Oczywiście że jej nie będzie na normalnych kanałach, telewizje cyfrowe na ten dzień otworzyły specjalne kanały na których będzie transmisja. Nie puściliby jej za darmo skoro inni płacą 40zł, zespół Kliczki domagał się systemu płatności. Niestety. Można będzie bezpłatnie obejrzeć tylko na RTL walkę wieczoru po niemiecku lub w pubie.

Gość MalinowaKrólowa
Walka wieczoru będzie jakoś koło godz 23, nie pamiętam dokładnie, zobacz na google.

Gość haha to jak w koncu
mam w domu niemiecki RTL-zobacze walke Adamka czy nie?! :P

Gość haha to jak w koncu
odpowiedzcie prosze 🌻

no ja zamierzam ogladac dzisiaj na RTL tylko, ze miedzy nami jest taka roznica, ze ja mieszkam w Niemczech wiec mi nikt tego kanalu nie zablokuje :D nie wiem jak w Polsce, byc moze beda komplikacje bo przeciez o to chodzilo operatorom zeby zedrzec troche kasy z ludzi ktorzy te walke beda ogladac wiec moga dolozyc staran aby RTL na ten czas u Was ''przestal dzialac''. Oczywiscie nie zycze Wam tego. Zawsze pozostaje internet i na 100% gdzies bedzie w necie na zywo.

Gość haha to jak w koncu
no dzieki 😭 :P

Ja pierdziele, co to za głupia propaganda z tym kodowaniem? "n" miało przenieść na kanał 109 i przeniosło, RTL gra, dajcież spokój 💤 Dodajcie jeszcze, że za kafeterię i redtube się płaci :classic_cool: