Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siostrzyczka33

Moja siostra ma romans

Polecane posty

Gość Siostrzyczka33

Moja siostar zdradza swojego męża. Nie wiem dokładnie czy z tym kimś już spała, ale ciągle piszą ze sobą i jeździ na spotkania, tzn trwa to jakieś 2 misiące może 3. Nie wiem co mam zrobić, to nie sprawiedliwe wobec mojego szwagra, ale już wcześniej między nimi było źle. W tym wszystkim jest dziecko 3 letnie. Siostra coś mówi o rozwodzie, wszystko na szwagra "zwala", a i ona nie wie że ja wiem, ale w trakcie kłótni coś jej przebąknełam że jak ma kogoś to ja w sądzie jak coś zeznawać nie będe. Nie wiem wszytsko to jakieś pokręcone. Chciała bym żeby siostra była szczęśliwa, ale to nie sprawiedliwe wobec szwagra i ich dziecka. Mogła w pierw się rozwieść i z kimś się związać. A nie znaleźć kogoś i nagle zacząć mówić o rozwodzie.

Gość Siostrzyczka33
ktoś coś napisze?

Gość Siostrzyczka33
Mam chłopaka i innych atrakcji nie szukam. A co do mojej siostry, to mnie denerwuje fałsz, sama jestem uczciwą osobą i mowie to co myśle. Nie podoba mi się jej postępowanie i ona w jakimś stopniu to wie. Mogła by chociaż spróbować uratować to małżeństwo, a nie że ona kogoś znalała i szybko rozwód, myśl że dziecko musi być z nią i kombinować że z winy szwagra. Zła jestem na tą niesprawiedliwość, faktem jest że szwagier nie za dobry jest, ale przez 4 lata z nim była, a jak już poczuła że sama da sobie rade to olewka.

Gość nie jestem kasjerką
nie wtracaj sie to nie twoja sprawa!

Gość Siostrzyczka33
W najbliższym czasie nie mam takiego zamiaru. Ale denerwuje mnie bo moi rodzice są cięci na szwagra, cały czas na niego jadą i nie widzą jak moja siostra postępuje! On pobrał kredyty, a ona chce go zostawić i się jeszcze cieszy że wziął je tylko na siebie, nie podał że ma żone. A ona co jeszcze pół roku temu bez pracy i z konta kase mu wzieła sam to musiał spłacać.

Gość gth5h5h
nie wpierdalaj sie masz swoje zycie?? zyj swoim