Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Studenztik

Dlaczego wy kobiety jestewcie takie slodkie??

Polecane posty

Gość turkusova..
176 buhahahha to wzrostem też nie grzeszysz prezes a nick prezes to tak żeby podleczyć swoje własne kompleksy.. ile wy w ogóle macie lat Studenztik ty to chyba jeszcze gimnazjum nie skończyłeś

Gość Studenztik
Mam 20 lat turkusowa kurwo

Gość turkusova..
nawet nie potrafisz czytać gimnazjalisto mam nick turkusova

Gość turkusova..
no tak 20 lat to pewnie jesteś karłem po twoich wypowiedziach to stwierdzam

Gość gth5h5h
lilou_moew jaka to rasa?

Studenztik buahahaha 20 lat i wszystko na temat :classic_cool: idź się poduczyć bo pewnie egzamin jakiś w poniedziałek cie czeka 🖐️

Gość Studenztik
Marze o tym historyjko... Jednej nocy ja przejmuje inicjatywe ,drugiej twoje gardlo odpoczywa od nadmiaru spermy i ty przejmujesz paleczke.Co Ty na to ??

Gość gth5h5h
jej sie pytalam;/

Gość gth5h5h
fajny piesek

Gość turkusova..
Wzruszyła mnie twoja historia a dałbyś się czasem związać i oddać w moje ręce ? myślę że nawet dałby się wyruchać Prezesowi bo oni są parą nie tylko na kafe

lilou_moew jestes naprawde zjebana. bierz przyklad z kroliczka i spierdalaj z kafe. takie cos jak ty tylko psuje to forum. i wez przestac ciagle mnie ocenia, ze brzydki, ze niski, ze brudas. wez lepiej lustro glupia kurwo. bo ja bym cie wzial tylko jakbym byl na glodzie.

Gość turkusova..
zawsze możesz ich poprosić zeby włączyli kamerkę jak się zabawiają albo może niech nagrają filmik i wrzucą na kafe :D

Gość Studenztik
Wzruszyla mnie twoja hisotria... Ide sie najebac...W moim sercu zawsze bedzie miejsce dla takie suki. Zegnam.

Gość Studenztik
Mialem juz kilka dziewczyn ,ale za zone wezme tylko takie suczysko ,jak ty historyjko. Pierdole ,jak mam sie nudzoc w lozku. z taka kobieta zycie byloby piekne.

Panie Prezesie Wrtypie czemuś taki przytsojny a taki głupi? daj już spokój, bo aż nie wypada...co Ci do tego na kogo laski lecą, na Ciebi etż by leciały gdybyś potrafił traktować je z szacunkiem...

Gość turkusova..
Studenztik nie ściemniaj że miałeś dziewczynę chyba lalę z sex shopu

Studenztik idź sobie lepiej puknij w jajko może frustracja ci minie dziecko drogie 🖐️

Gość turkusova..
furgonetka Panie Prezesie Wrtypie czemuś taki przytsojny a taki głupi? daj już spokój, bo aż nie wypada...co Ci do tego na kogo laski lecą, na Ciebi etż by leciały gdybyś potrafił traktować je z szacunkiem... a w szczególności jego grat jest przystojny i krzywy ryj to zakompleksiony gej

Gość Studenztik
Turkusowa zamknij juz pierdolny ryj !!! Chuj mnie obchodzi ,co masz do powiedzenia lachociagu pierdolony. Chyba cie pozadnie nikt nie skurwil jeszcze. Tylko na tyle zaslugujesz szmato. Splunalbym Ci w ryj i wychlostal kutasem ,a potem ruchal twoj otwor ustny . Na koncu kazal polknac sperme.. Wyruchalbym cie w lozku twoich rodzicow ze stringami twojej matki na glowie.

prezes wziąć to sobie możesz leki o których widocznie dzisiaj zapomnialeś , ode mnie co najwyżej dostałbyś kopa w ryj