Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Studenztik

Dlaczego wy kobiety jestewcie takie slodkie??

Polecane posty

otępiona jestem sorry, moja sobota trwa dziś 4 godziny dopiero. Zazdrość mnie zżera, zazdrość :D

bo tak walczyłeś zacięcie i nie dawałeś za wygraną pomyślałam że potrzeba Ci terapeuty żeby się odstresować i wyluzować :D

wiesz ja musiałam aż zmienić się na czarno żeby z nim podyskutować ;) bo wcześniej byłam tapetą tak to nazwał ;)

zamartwiałam się na śmierć co Ty wyprawiasz na tym kafe :P nie chciałam żebyś ześwirował rozumiesz ;)

nie masz podejścia do kobiet jednym tekstem sprawiasz że dziewczynie odechciewa się korespondencji z tobą a tym bardziej jakiejkolwiek przygody

nie uciekłAM. (tak tak, jestem dziewczynmka z dorodną cipką :P ) ;-)))

widzisz bella nie miałaś czego zazdrościć :) jak można napisać do dziewczyny jeżeli jesteś w miarę zadbana....

turkusova.. no może on myśli, że tu same niezadbane laski siedzą. Ach, jakże by się zdziwił, gdyby wiedział, z kim rozmawia :P

przygody też się odechciewa jak koleś tak pisze oziębło... i z góry stwierdza że on jest zajebisty a ty niezbyt zadbana a zdziwiłbyś się

Pan Prezes Wertyp ale myć to się już babka nie musi, co? :D ha ha ... :P No prosze Cię, w ogóle nie jestes delikatny ;D Nic nie wyrwiesz na kafe :D

ja za kilkanaście dni sie kajtam. To chyba w miarę zadbana jestem jak mnie chce :D:D:D

Pan Prezes Wertyp to ja mam pomysł :-) Udowodnimy Ci z turkusovą, że jesteśmy normalne i zadbane. Ale w zamian dajesz swoje zdjęcie )

nic a nic co to za tekst w ogóle nic nie będzie poza przygodą jeśli jesteś w miarę zadbana rzecz jasna - masakra a kto tu szuka stałego związku o tym się nie pisze każdy to wie że jeśli już to przygoda a po drugie kto pisze do dziewczyny jeśli jesteś zadbana nie masz szans z takimi tekstami powinieneś wziąć lekcje dobrego wychowania albo kurs wyrywania dziewczyn :P

i nie piszę tego złośliwie bo o ile wcześniej fajnie mi się z tobą pisało i było całkiem miło to potem jakby mi ktoś wiadro zimnej wody wylał na głowę.... wystarczyłoby napisać że wymienimy się fotkami a nie takie teksty :D daję ci radę na przyszłość :)