Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Studenztik

Dlaczego wy kobiety jestewcie takie slodkie??

Polecane posty

turkusowa specjalnie założyłaś stały nick dla mnie. chcesz ze mną utrzymywać więc ten kontakt wirtualny... wydaję mi się, że w odróżnieniu od tych blach, budzę w tobie jakieś uczucia... podniecasz się chyba moimi postami i fotkami :)

hahahhaa dobre padam ze śmiechu zakładam konto bo pisze i mnie ignorujesz a chciałam cię podenerwować :O

buahahahahahahaha aaaaaaaaa hahahahahaha hahahaha :D:D:D:D ale się uśmiałam :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :classic_cool:

na psychologa się nie nadajesz bardzo mi przykro ale się myliszzzzzzzzzzz ale możesz się dowartościować i tak myśleć

turkusova.. zaczelem robote po 16, a tutaj wyzywam te od ciapakow, albo te co popieraja zwiazki z muslimami. taka rozrywka. kroliczek kwalifikuje sie. wczoraj jej powiedzialem, ze bed ja tepil za wpisy o arabach.

Panie Studenztik - yhm, ehmmm ... no przepraszamy pana za ten nacz urok, nie robiłyśmy tego umyślnie. Proszę nam wybaczyć ten nietakt z naszej strony. :P

o nic pisałeś o badaniu więc zaczęłam o zabawianiu się a teraz nie wiem o co tobie chodzi... mi chodzi o to że faceci w tym wieku prawdpodobnie mają małe doświadczenie :D

aaaaaa noooo widziszzzzzzzzzzzz :P zagalopowałam się w sensie że nie masz doświadczenia w wizytach u psychologa :P