Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Studenztik

Dlaczego wy kobiety jestewcie takie slodkie??

Polecane posty

Pan Prezes Wertyp no widzisz, ja też mam sporo wrogów tutaj. I jakoś wisi mi,czy mnie zobaczą :) Nie w stydzę się siebie, rzecz jasna. A pokazywanie komuś Twoich zdjęć? Po co mi to i za kogo mnie masz? :) To może osiągniemy kurna jakiś konsensus?:P

być może te zdjęcia podbródka nie są jego tylko jakiegoś typa z nk albo FB i teraz ma problem bo nie pamięta czyje :P

Pan Prezes Wertyp no to nadajcie swoje do polowy. od razu pisze nigdy tu sie nie zdemaskuje, wiele dziewczyn mnie po prostu nienawidzi tutaj. hahaha a wiesz że się nie dziwię ;)

a co jeszcze sobie obcinasz Pan Prezes Wertyp ? a w ogóle to ile Ty miałeś już takich przygód z kafe co ?

ogolnie wiem ze mam tutaj zla opinie, wiec raczej tutaj nic nie szukam, no chyba ze juz mi zawraca gitare. czy ladna, srednia. czesc dziewczyn po prostu jest odwazna do czasu. nie ma sensu inwestowac kasy jak nie dostane tego czego oczekuje od razu.

o Bella dobrze że jesteś jakoś cicho się zrobiło prezes uciekł.. prawie miał jedną przygodę z kafe... :)

prezessssss mozna robic coś nie wydając kasy. Ja swojemu kiedyś zapronowalam, ze zrobimy popcorn w domu i robilismy kiche, ale poszlismy z wlasnym popcornem do kina hahaha, teraz sie z tego smiejemy ;) no ake kufa, co... w kinie popcorn 10 zl, a w domu za niecałą złotówke zrobie, tzn kupie :P

albo jechalismy w góry kiedyś na pare dni. Ale nie mielismy aż tak duzo kasy, byliśmy głodni, więc kazałam mu zatrzymać się na stacji, otworzyłam bagażnik, wyjebal nóż, chleb, maslo, kiełbke, deseczke i jazda ;D Nażarci pojechaliśmy dalej :P

wertyp mi też prześlij sandrat21@wp.pl a to na zwykłą przygodę jeszcze kino ? no kurcze ale wymagania :D

no my tak ostatnio w zrobiliśmy ze znajomymi zatrzymaliśmy się wyjęliśmy chleb masło nóz kupiliśmy jakąś konserwę i dalej w drogę:D

jasne, że niegrzeczna :D To, że mam faceta nie znaczy, że nie mogę poznawać nowych ludzi, prawda? Z resztą na bierząco o wszystkim go informuję ;-)