Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudoadam

Czy kobieta która kocha może zdradzić?

Polecane posty

Gość pseudoadam

Dziewczyny mam krótkie pytanie. Czy kobieta, która kocha może jednoczesnie zdradzić?

Gość razej tak
pod wplywem chwili

Gość tgfdsdfsdsddf
nie

A co to znaczy, że kocha? Możesz mi powiedzieć?

Gość pseudoadam
"A co to znaczy, że kocha? Możesz mi powiedzieć?" Wyobraź sobie, że kogoś naprawde kochasz, że to mężczyzna twojego zycia. Czy jest mozliwe żeby np. pod wpływem chwilowej emocji, alkoholu itp. kogos takiego zdradzić? Nie chodzi mi o regularne zdradzanie bo nie wierzę żeby kobieta, która kocha mogła miec np. romans. Bardziej chodzi mi o taki jednorazowy wyskok. Interesuje mnie czy jest to mozliwe czy absolutnie wykluczone. Jak to widzisz?

Gość turkusova..
jeśli czują się niekochane to tak

Gość pseudoadam
"jeśli czują się niekochane to tak" A co jeśli kochają i czuja się kochane?

Gość turkusova..
mogą być znudzone swoim partnerem albo czują się zaniedbywane bo jeśli kochają są kochane i niczego im nie brakuje (szacunku, zainteresowania, miłości) ze strony partnera to raczej nie zdradzą

Gość turkusova..
to zależy też od tego jaka jest ta kobieta są takie które by tego nie zrobiły a są takie dla których nic nie znaczy taki jednorazowy numerek więc ciężko powiedzieć

Gość ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
wedlog mnie jezeli meszczyzna zaniedbuje kobiete i ma ja gdzies to ta jest w stanie zdradzic

No przecież się nie wymydli. Czy jest to możliwe? Pewnie, kobiety pijane czy pod wpływem innych substancji, są zdolne nie tylko do skoków w bok, włażą facetom do wyra to bez skrupułów.

nie wrzucaj wszystkich kobiet do jednego wora.ja nigdy nie przespalam sie z pierwszym lepszym ani nigdy nie myslalam zeby to zrobic tym bardziej pod wplywem alkoholu.ogolnie to w zyciu mialam tylko jednego partnera ale go zostawilam.mialam nie raz okazje zeby go zdradzic jakos nigdy tego nie zrobilam

A właśnie, że będę wrzucała wszystkie kobiety do jednego worka. Przecież to jeden gatunek, więc jak mam nie wrzucać? : ]

moze i jeden ale dzieli sie na podgrupy

pozadne,ladascznice,slodkie idiotki,

A Ty jesteś pani porządnicka? A jak się objawia ta Twoja porządność? Nie pijesz, nie wchłaniasz substancji, nie skaczesz typom do wyra, jesteś uczciwa, szczera itede?

Gość aha ii ach
ja bym nie mogła, a inne nie wiem

Gość dadadada
zdecydowanie nie !! z tego co wiem to wiekszosc kobiet uprawia seks ,bo jest zakochana /kocha ,wiec jesli kocha to nie bedzie sie puszczac;)

rozmawiamy tu o kobietach zdradzajacych a nie uzywkach to juz inna sprawa.facetom nie wskakuje do lozka w zyciu mialam tylko jednego partnera z ktorym 3 lata bylam.gdy nasz zwiazek zaczol sie sypac bylo wiadomo ze to koniec przez tydzien mieszkalam jeszcze z nim ale spotykalam sie z kolega ktorego znam od lat.zeby sumienie mnie nie zjadlo nie spalam ani z bylym ani z kolega dzieki temu tez nikogo nie krzywdzilam i jestem czysta.u mnie to tak dziala podstawowa zasada najpierw konczy sie jedno potem zaczyna drugie

szczera jestem zawsze jesli o to chodzi ta moja szczerosc juz zabolala kilka osob ale szczerosc to podstawa klamstwo ma krotkie nogi

Gość baron
Kobieta jest zawsze w stanie zdradzic. Choćbyś nie wiadomo co robił kochał,okazywał zainteresowanie i Bóg wie co jeszcze, to prędzej czy pózniej jej sie znudzisz. Na początku znajomości jest fantastycznie poznajemy sie flirtujemy przekomarzamy, lecz to mija pozostaje tylko (niewiem jak to nazwać) przyzwyczajenie? Spójrzcie w lustro i zapytajcie sie czy tak naprawde jestescie szczesliwi w związku

Gość 675567567
nie ma takiej opcji