Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość memories......

SYLWESTER 2011/2012

Polecane posty

Gość memories......

Myślę, że to dobry czas na zbieranie fajnych ofert sylwestrowych. Pochodzę z Wrocławia, chciałabym na Sylwestra wybrać się w okoliczne góry na jakiś zorganizowany bal. Może ktoś zna jakieś dobre miejsca???

Gość memories......
Może ktoś normalny pomoże???

Gość pozdrowieniazsienia
ja byłam rok temu w miejscowości Murzasichle, ośrodek nazywał się chyba kasprowy, kasprowy wierch czy jakoś tak, to jest nie daleko zakopanego, bardzo ładny hotel, sala super, świetna zabawa,dobre jedzonko, atmosfera świetna :) polecam, płaciłam coś około 110 zł za dwie osoby + 250 za nianie dla dzieciaków na tę jedną noc :)

Gość Malwina mi się podoba
Ja bym chciala jakiś bal kostiumowy, wiecie, sala pełna ludzi z innej epoki, stroje a la barocco, magia przemijania, może wenecki romans?? :D:P

Gość pozdrowieniazsienia
ale się składa, ja jadę na taki w tym roku :D ps. zależy czy urodzę tego 12 stycznia czy wcześniej :P on we wrocławiu będzie, tylko nie wiem gdzie dokładnie bo mąż zamawiał, wygoglujcie sobie, kostiumowy

Gość memories....
Bal kostiumowy jest świetnym pomysłem... Tylko gdzie taki organizują. Trudno jest cokolwiek znaleźć w internecie...

Gość malagenia
Faktycznie już trzeba zacząć myśleć o Sylwestrze. Kuszącą propozycją wydaje się impreza za 100 tysięcy złotych, które można wygrać w konkursie Banku Credit Agricole. Tutaj jest więcej szczegółów na ten temat: http://sylwester-marzen.pl/nagrody-i-zasady Na Sylwestrze za taką kwotę na pewno można się dobrze bawić ;)

Gość sgdgds
szzybko ci sie przypomnilalo licz sie z tym ze juz najtaniej nie znjadziesz w zwyklym toruniu w hotelach zosaly 2 pokoje za 340 zloty..

Gość Contest this year
No to gdzie ? Jak ? Z Kim? I za ile?Zapraszam do dyskusji