Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Winnie-the-Pooh

Czy kolor koralowy pasuje do szarego?

Polecane posty

Za tydzień wybieram się na urodziny mojej chrześnicy.Wybrałam sobie już strój, ale nie jestem pewna co do kolorystyki.Zamierzam założyć białą bluzkę i szarą spódnicę.Ten zestaw jest dość nudny, więc chciałabym go rozweselić żakietem w kolorze koralowym.Nie jestem jednak pewna czy ten kolor będzie współgrał z szarym. Pomóżcie!

Gość krejzikrejzi2
Jakoś tego nie widzę :(

Gość egoma828
JASNE ŻE PASUJE I TO JAK. SAMA TAK SIĘ UBIERAM. BIAŁY I SZARY SĄ NEUTRALNE WIĘC MOCNY KOLOR W JEDNYM ELEMENCIE TO IDEALNE ZESTAWIENIE. Z RESZTĄ JAK ZAUWAŻYŁAŚ ZAPEWNE W TYM SEZONIE MODNE SĄ STYLIZACJE W NEONOWYCH KOLORACH KTÓRE NA 1 RZUT OKA NIE PASUJĄ DO SIEBIE.

Gość madzialena86m
jasne, że pasuje. Nawet się nie zastanawiaj.

Gość ubralabym
:)

Szczerze to chyba nie istnieje kolor, który z szarym nie współgra. Zwłaszcza jeśli mowa o żywych, nasyconych barwach. Wymyśl trudniejsze pytanie :p

owszem,kokory do siebie pasuja,ale ze tak powiemduze gabaryty tych kolorkow tzn spodnica i zakiet juz nie, dodalabym moze jakas koralowa bizuterie,ale zakiet koral i szara spodnica do mnie nie przemawia. moze pokaz foto??? :)

Gość sweet.kate
jaki odcień szarego? ciemny, jasny? jasny szary do koralowego bedzie pasował ale jeśli ciemny (coś pod grafit) to już nie jestem taka pewna... a jakie dodatki i buty?

Gość mona łączyc tylko 3 kolory
szary biały i koralowy- to już 3 jeśli walniesz buty i dodatki w innym kolorze, to wszystko, że tak powiem, jebnie :P

Gość MalinowaKrólowa
Jak najbardziej! Świetne zestawienie, mocny kolor jest konieczny do bieli i szarości. Będzie super :)

Spódnica jest jasnoszara, a jeśli chodzi o buty to nie mam pojęcia jakie założę, bo nie wiem jaka będzie pogoda w sobotę.Szarych nie mam, ale mam białe, więc odpada,poza tym ma jeszcze beżowe, czerwone, ciemnoniebieskie,zielone, brązowe, w kolorze starego złota i oczywiście czarne. O innych dodatkach też jeszcze nie myślałam, ale zaznaczam, że nie mam nic w kolorze koralowym.