Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

VCL

duży problem, porada

Polecane posty

Jak sobie wyobrażacie związek z druga osobą. Jednej zależy cholernie a druga osoba nie wiem czy coś czuje do tej pierwszej. Dlatego mówi że potrzebuje czasu na to wszystko. Na początku było fajnie aż tak nagle bez żadnej przyczyny to wszystko odwróciło się do góry nogami. Co poradzicie? warto przeczekać? znacie to z autopsji?

Gość krejzikrejzi2
Znam i odpuść sobie dobrze ci radzę :)

Gość robertwkurwiacz
spierdalaj wyruchana pisdo

"Plote" tez jestem za tym rozwiązaniem, Nie czuje złości ani urazy do tej drugiej osoby. Oboje jesteśmy po przejściach. Dałem jej czas ale nie ograniczam do kiedy, tak jak napisałeś..czas pokaże...jednak liczę na więcej opinii.

Gość Salmaa
odpisałam Ci u siebie na topiku

Gość Jaki to jest problem
Strasznie , nie wiesz co masz zrobić ? Może ty też jesteś winny tego że nie może zaufania do Ciebie :(

Gość Salmaa
A skąd wiesz?

pisała mi i mówiła że to nie jest moja wina. Pisała że chyba boi sie zaangazować tak mocniej, że to nie jest moja wina, złości sie sama na siebie że taka jest, że nie chce nic przyspieszać

"Salmaa" wiem o tym doskonale. Mowiła mi że poprzednie jej znajomości tak się kończyły, że tak nagle się coś w niej zablokowało

"Jaki to jest problem" ona ma zaufanie do mnie, ja do niej też..tylko ten problem nam leży

Gość Salmaa
nie nie nie, nie ma czegoś takiego że się boi przyspieszać. Gdyby była naprawdę zakochana to takich myśli by po prostu nie było. Ja też miałam kiedyś wątpliwość będąc w związku ale była tego oczywiście jakaś przyczyna-a nie ot tak po prostu nagle nie wiadomo skąd. Albo coś jest na rzeczy z tym zakochaniem albo nie ma. Koniec kropka. Pogadaj z nią szczerze.

Gość Jaki to jest problem
Wcale jej się nie dziwie jak tak ta dziewczyna robi po takich przejściach. Ja podobnie bym zrobiła na jej miejscu

Gość Salmaa
Ale to według Ciebie czego ona może się bać? że to wszystko za szybko? może boi się zobowiązań?

Myślę że chowa w sobie jakaś urażę niewyleczoną do byłego faceta, że nie potrafi zamknąć za sobą pewnie etap. Może to ten problem Salmaa

Tak pisała mi i mówiła że nie chce się deklarować w jakikolwiek sposób bo byłoby to nie w porządku

że chce przeczekać by dać czas na to wszystko

Gość Salmaa
No może...i powiem Ci ze z tego co piszesz to nawet bardzo prawdopodobne. Ja właśnie miałam tą wątpliwość o której wcześniej pisałam właśnie z takiego powodu-były facet...Tyle że w moim przypadku nie chodziło o strach przed kolejną porażką tylko po prostu o odzyskanie z nim kontaktu po latach. A jak wiadomo stara miłośc nie rdzewieje.

hm akurat myślę że na powrót raczej się nie zapowiada. były facet ćpa i pije więc jaki sens jest? a ona mądrzejsza, po studiach już

To moze znaczyc, ze albo: - widzi ze sprawa robi sie powazna ale ona nie jest toba zainteresowana i w taki sposob proboje cie zdystansowac. - chce bardzo, ale nie chce wyjsc na latwa wiec w taki, (najgorszy z mozliwych) sposob chce sprawic wrazenie kobiety "z zasadami". - sama nie wie czego chce i proboje odroczyc sytuacje - chce byc z toba ale z jakichs wzgledow sie obawia ...a niezaleznie od tego, ktora opcja odnosi sie do twojej sytuacji, to taka gadka, swiadczy tylko o tym, ze ta laska jest albo totalnie glupia, albo bardzo mloda, albo bardzo niedojrzala. Kazdy w miare rozgarniety czlowiek, ze wszystkich opisanych przeze mnie wyzej sytuacji potrafi wybrnac jednoznacznym swierdzeniem. A "potrzebuje czasu na to wszystko" to kompletna dziecinada i brak pomyslunku. Albo jest kumata, ale ma cie az tak w dupie, ze nawet nie chce sie jej wysilic na postawienie sprawy w jednoznaczny sposob.

"plote 5/10" Twoja opinia to poszerza mi inne spojrzenie na sprawę, więc dzięki

Gość Salmaa
Dla mnie to też jest proste...albo w prawo albo w lewo. Owszem możesz jej powiedzieć ze nie musicie się z niczym spieszyć ale z takim podejściem jakie ona ma (potrzebuje czasu) to może jej zejść do emerytury. Więc trochę tego czasu ok ale niech się dziewczyna zastanowi czego w koncu chce. Bo tak to moze Cię zwodzić za nos latami...

latami nie zamierzam czekać, to oczywiste, ileż tak można żyć

ale dzięki za rady Wam wszystkim :). uciekam, dobranoc

Gość Salmaa
no właśnie. więc postaw sprawę jasno...że owszem dasz jej czas na zastanowienie, przemyślenie sprawy itd ale niech ci potem powie jasno i klarownie czego chce. A jak mimo wszystko dalej nie będzie wiedziała to tego kwiatu pół światu i nie marnuj kolejnych dni na interpretowanie i analizowanie jej zachowań.