Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anittttttta

Dziś mam urodziny

Polecane posty

Gość Anittttttta

i od rana płacze bo wszyscy mają mnie gdzieś strasznie mnie to boli najgorsze urodziny jakie miałam zenada płakac w swoje urodziny siedze sama w domu i rycze

Gość ptasiek nastroszony
chuj ze w2szystkimi wazne ze Ty zdrowa glowa na karku, pelny zoladek i miejsce na ordery. wszelkiego dobra i radosci zycze

Gość Anittttttta
kto tez tak spedzil urodziny

Gość Anittttttta
dzięki wiesz jestem osobą która w ogóle nie płacze ale dzis to nie wiem co sie ze mną dzieje jest mi tak przykro ze ne daje sobe rady siedziec samemu w domu znajomi mnie olali rodzina to od zawsze miala mnie w dupie moja siostra to juz w ogole ma na mnie wyjebane

Gość mamuska29938
100 lat! :)

Gość Anittttttta
hahaha nie wiem czy podolam taki prezent przyjąc ;)

Gość Anittttttta
jeszcze najlepsze jest to ze ojciec do mnie dzwoni i mów wszystkiego najlepszego z okazji imienin ;( no myslalsam ze sie poplacze przez tą słuchawke nie znam was ale nikomu nie zycze takich urodzin

Gość jest dopiero rano
moze jeszcze się zmieni najlepszego 🌼

Gość doktor sadystka
Spędź po prostu swoje urodziny tutaj z nami i tyle! Po sprawie!

Gość monique83.04.26
zbierz się w sobie...idź kup sobie jakis torcik do kawy czy dobry deser w extra kawiarni , kup sobie prezent -extra ciuch czy perfum ulubiony, umow sie na randke ...Zrób cos dla siebie !ludzie się znajdą, prawdziwie pamiętający a nie prowizoryczni 'znajomi' dziś ludzie są egoistami, wyzbyci emocji ,wiec coraz czesciej tak jak Ty bedzie sie spedzac urodziny, Świeta etc...trzzeba sobie z tym radzić. dobra zasada;umiesz liczyć -licz na siebie!!! wszystkiego dobrego!!! wypije lampke wina za Ciebie dzis:) bedąc sama ,ale n ie samotna;)

Gość Anittttttta
dziekuje ci za mile słowa jak bedziesz pic winko pamietaj o mnie ;) zdrówko kochana własnie w ramach tego zakupilam sobie torebke zaszalalam bo byla droga w tamtym tygodniu pojechalam na zakupy to tez byl prezent ode mnie dla siebie ;) mialam plany co do swoich urodzin ze znajomymi - tez to olali dzis mialam jechac do rodziny ale wszyscy mnieli to gdzies wiec siedze w domu przed kompem

Gość Hej anitttttttta ja tez mam
Dziś urodziny :D ale już 38 Najlepszego !! I nie płacz już ! ;)

Gość zetka g
wszystkiego naj

Gość Anittttttta
ale ja sie chcialam z nimi wczoraj spotkac ale widzicie a to są moje 21 ;( a do rodziny chcialam pojechac dzis ale oni oczywiscie nie maja czasu i doszli do wniosku ze bez sensu zebym przyjechala