Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewyrabiam

Nowa szkoła i rozłąka z chłopakiem.

Polecane posty

Gość niewyrabiam

Witam. W gimnazjum zaczęłam chodzić z chłopakiem. Byliśmy w tej samej klasie. Teraz skończyliśmy trzecią lasę, no i pech chciał, że on poszedł do szkoły w innym mieście. Ja poszłam w swoim rodzinnym. I po pierwszym tygodniu w LO zrozumiałam, że ja nie daje rady... Chcę przepisać się do technikum, ale wątpię, że to pomoże, bo... ja nie potrafię się nigdzie bez niego odnaleźć. Ciągle płaczę, nie chce mi się uczyć i w ogóle mam wrażenie, że z niczym nowym w szkole sobie nie dam rady. Chciałam iść do szkoły tam gdzie on chodzi, ale powiedział, że to zły pomysł, bo wiedzą jak w tej szkole odnoszą się do dziewczyn. (wyzywanie, zaczepianie - na całą szkołę jest kilka dziewczyn.) Próbowałam mu przetłumaczyć, by nie przejmował się co inni mówiliby o mnie, ale bez skutku.. Pomóżcie mi, jak ja mam mu wytłumaczyć, że to co inni powiedzą nie jest najważniejsze? Wierzę, że tylko dalsza nauka z nim ma jakiś sens, bo nigdzie indziej sama nie dam rady...

Gość jesteś normalna?
??

Gość niewyrabiam
Wiem, że nie jestem.

Gość 3545345
nic nie rób młoda jeszcze jestes i sie uzależniłaś od niego psychicznie ..teraz masz okazje od tego odwyknac ,,przecież dalej jestescie razem ..musisz stwardniec....ja ze swoja dziewczyna sie nie widze od 2ch tygodni .a ona nawet sie nie przejmuje , nie dzwoni , nieodzywa sie bo...to nic nie da tekie płakanie..