Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mniam_mniam

psy w miejscach publicznych

Polecane posty

czy Was także denerwują właściciele, którzy zabierają swoje psy już praktycznie wszędzie? teraz gdzie się człowiek nie ruszy, to spotyka ludzi ze swoimi psami, w ogródkach piwnych, w zoo, na kolejce wąskotorowej, w gazowni itp itd, chociaż najbardziej wkurza mnie kiedy widzę paniusie łażące po cmentarzu ze swoimi psami, które leją i srają przy grobach

No wiem, dla ciebie pewnie powinny warować w budzie an łańcuchu 🖐️ Znam takich "miłośników zwierząt"

Gość czerwone_korale
szlag mnie ostatnio trafił jak widzialam psa w sklepie meblowym...łaził i wszystko wąchał...a rozwrzeszczane bachory to swoja drogą..ludzie nawet porzadnie wychowac nie potrafia bylko to bezstresowe wychowanie i nic wiecej

Mnie natomiast irytuje, kiedy rodzice wsadzają swoje dzieci do wózków sklepowych. To dopiero debilizm

szopenowa a skąd Ty tyle możesz o mnie wiedzieć?! zdziwię Cię ponieważ nie mam takich poglądów jak napisałaś, miałam psa przez 14 lat, później drugiego adoptowanego ze schroniska i nie mogę się doczekać kiedy warunki mieszkaniowe pozwolą mi znowu na dzielenie życia z psem, ponieważ uważam, że są dużo lepszymi kompanami od większości ludzi uważam jednak, że są granice i pies choćby najukochańszy to jednak zwierzę i rozumiem, że nie wszędzie jest jego miejsce, trzeba też umieć zrozumieć innych ludzi, którzy mogą sobie nie życzyć by idąc np na obiad przy okazji obcować z czyimś psem tak jak z dziećmi, ludzie je kochają a każdy wie, że nie wszędzie powinno się je zabierać

oj tak, z tymi wózkami to Cię popieram, mnie to doprowadza do szału, wsadzą takiego kloca co to ledwo się tam mieści w kurtach, buciorach itd a ktoś inny później bierze taki wózek i kładzie tam kupione jedzenie czy ubrania niestety głupota ludzka nie zna granic

Ok mniam_mniam, w takim razie zwracam honor. Ale szczerze mówiąc nie zauważyłam tego co Ty. W większości miejsc psów nie można wprowadzać i pracownicy takich miejsc ściśle tego przestrzegają

Gość raczej trudno bedzie
a psy w komunikacji miejskiej tez Cie wkurzaja?

Gość saalatkowoo
Nie przeszkadzaja mi psy. Psy to tez stworzenia naszej planety. Ziemia nie jest wylacznoscia ludzi :O

to chyba tylko w moim regionie są tacy pobłażliwi, nie wiem zauważyłam, że właśnie zrobiło się takie jakieś ogólne przyzwolenie i mało kto kiedy zwraca uwagę, jedynie pamiętam, że ochroniarz w gazowni kobity nie chciał wpuścić na co była oburzona, że jakim prawem itd i że przecież ona nie mogła sama psa zostawić w domu bo jak tak można co do psów w komunikacji miejskiej to nie przeszkadzają mi jeśli oczywiście są na smyczy i w kagańcu