AndroGjenia 27 Napisano piątek o 17:09 Przed chwilą, upppe napisał: Nie zesraj sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaden 39 Napisano piątek o 17:09 3 minuty temu, Koralgoŕ napisał: Juz sie lewactwo obudzilo forumowe i bedzie pluc na Ryma Hihi dokladnie. Aby tylko pokąsać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 12 Napisano piątek o 17:10 (edytowany) 10 minut temu, Koralgoŕ napisał: To znaczy ze pulsar Ci podpierdzielil powiedzonko o desce Znaczy jest jakimś prawiczkiem incelkiem jak to zwal. Dodam jeszcze jedno słowo moje do skopiowania inceleloza Edytowano piątek o 17:13 przez OnlyTime Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 22 Napisano piątek o 17:12 4 minuty temu, AndroGjenia napisał: Gdzie ty tu widzisz plucie, wyleniała? Ja tu widze komplementy Pusty kielich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 22 Napisano piątek o 17:14 3 minuty temu, Kaden napisał: Hihi dokladnie. Aby tylko pokąsać. Jak taka krejzola i deska ugryza to pewnie trzeba na sor jechac zeby dali surowice 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Hefner 122 Napisano piątek o 17:16 A projekt nadal hejtuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 12 Napisano piątek o 17:17 4 minuty temu, Koralgoŕ napisał: Pusty kielich Nie dokańczaj pustej głowy nawet Salomon nie naleje. . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaden 39 Napisano piątek o 17:17 1 minutę temu, Doktor Hefner napisał: A projekt nadal hejtuje Także ten. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 491 Napisano piątek o 17:18 3 minuty temu, Koralgoŕ napisał: Jak taka krejzola i deska ugryza to pewnie trzeba na sor jechac zeby dali surowice Po twoim ugryzieniu od razu amputacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaden 39 Napisano piątek o 17:19 3 minuty temu, Koralgoŕ napisał: Jak taka krejzola i deska ugryza to pewnie trzeba na sor jechac zeby dali surowice Jeszcze jakimś trądem czy szkorbutem się idzie zarazić. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 35 Napisano piątek o 17:19 27 minut temu, Koralgoŕ napisał: Hiszpania Dziękuję i ja też 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 22 Napisano piątek o 17:19 "Nie wprzęgajcie się z niewierzącymi w jedno jarzmo. Cóż bowiem na wspólnego sprawiedliwość z niesprawiedliwością? Albo cóż ma wspólnego światło z ciemnością?" Tyle mam do powiedzenia na ten prowokujacy w strone Ryma tekst o kosciele. Ha TFU Przeto wyjdźcie spośród nich i odłączcie się od nich, mówi Pan, i nie tykajcie tego, co nieczyste, a Ja was przyjmę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 42 Napisano piątek o 17:21 Gdyby wyciąć że mnie wiarę w Boga i światopogląd nawet w 1/3 nie byłbym tym kim jestem. Byłbym zarozumiałym, aroganckim bucem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 491 Napisano piątek o 17:22 Partnerzy przy garach, a kobiety rozmawiają na forum o piłce nożnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2316 Napisano piątek o 17:24 Oby Argentyna wygrała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach