Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdusia02

czy jestem w ciazy?

Polecane posty

Gość magdusia02

okres mialam 12 sierpnia stosunek odbyl sie 23 sierpnia bez zabezpieczenia przerwany. przed okresem 2 tygodnie po stosunku wykonalam chyba ze 4 testy wszystkie wyszly negatywne. Okres wystapil w terminie jednak nie jest taki jaki zawsze mialam. Jest bolesny ale malo obfity tzn 3 dnia wyglada jakby sie konczyl. W tym dniu wykonalam 5 test i tez wyszedl negatywny. Zastanawiam sie czy to miesiaczka czy moze plamienie? dzien pzred miesiaczka bylam u ginekologa moze od przeprowadzonego badania jest taki slaby albo tez duzo stresu ostanio mialam i moze tym. Boje sie ze jestm w ciazy co robic

Gość zrób test.\
i tyle. nie jesteśmy nostradamusami.

Gość magdusia02
chodzi o to ze zrobilam dzis test i wyszedl negatywny ale nie wiem czy jest wiarygodny bo mam ten niby okres

Gość na pewno nie jesteś !
!

Gość yeroq
nie jestes

Gość magdusia02
Czytalam ze moga wystepowac takie slabe okresy w terminie spodziewanej miesiaczki nawet jak sie jest w ciazy. Ale u mnie wszystkie testy wyszly negatywne i nie wiem co o tym sadzic. Nigdy takiej miesiaczki slabej nie mialam

testów?? napewno nie jesteś ale co Ci strzeliło żeby prezerwatywy chłopak nie miał?przerywany to po kalendarzyku najlepszy sposób NA dziecko nie przecw.

Gość magdusia02
jesli nie jestem to jak wytlumaczyc taki okres??

Gość twoja Donata
Idź kup gumki i nie zadawaj więcej takich pytań,. Masz całe życie zamiar się bać że zaszłaś w ciąże ? Nie na tym polega sex.

Gość rusi900
zrob bete w szpitalu

Gość magdusia02
szukam odpowiedzi a nie krytyki wiem ze zle zrobilam

Gość magdusia02
Bylam w ginekologa dzien przed miesiaczka ale powiedzial ze trzeba poczekac na okres bo i tak z badan teraz nic nie wyjdzie. Pomimo tego ze ja dostalam i tak nie jestem pewna ze nie jestem w ciazy. Mam obawy przez to ze jest tak malo obfita