Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MayDay'92

Internetowy mit KNP

Polecane posty

Gość MayDay'92

Powiedzcie z czego bierze się tak duże poparcie w internecie dla KNP? W Wyborach oni praktycznie nie istnieją a w "necie" kwitną. Czemu ma miejsce ten swojego rodzaju fenomen?

Gość bo tutaj kupa
gówniarzerii która nie ma pojęcia o tym że Korwin robi ich w wała

Gość Reinhardt.W.
Chyba to trafia tylko do młodych którzy chcą legalnej trawki ;)

Gość Reinhardt.W.
Do:bo tutaj kupa. No taaak ale w jaki sposób kręci tego wała ;) Zauważ,że jest niezwykle sprytny i obliczony przy sianiu tej swojej propagandy tylko po co to robi skoro nie ma szans na zwycięstwo?

Gość Roman P.
a powiem Wam w tajemnicy, że chociaż nie do końca popieram wszystkie postulaty, oraz niektóre traktuję z przymrużeniem oka, to byłem za JKM. Do czasu, kiedy nie poznałem kolegi ze Świdwina. Otóż w Świdwinie (niewielkie miasto w zach-pom) partia JKM kilka lat temu dorwała się do władzy i jedną z pierwszych decyzji rady miasta bylo... zamknięcie przedszkoli. Bo z dziećmi mają siedzieć matki w domach, a nie chodzić do roboty. Od kiedy się o tym dowiedziałem, twierdzę, że to świr.

Gość bez tej wiadomości
twierdze że to świr. a to co gada jest kompletnie oderwane od rzeczywistosci i kupy się nie trzyma.

Fenomen polega na tym, że według wielu ekonomistów UPR/KNP ma najlepszy program gospodarczy, który zapewniłby Polsce wysoki wzrost PKB. Niestety przytłaczająca większość nie jest w stanie tego pojąć, bo są ekonomicznymi analfabetami 🖐️

Gość ropuchełe
Już 5,9 procent poparcia!