Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawdomówny Facet

SZOKUJĄCA PRAWDA O DZISIEJSZYCH KOBIETACH

Polecane posty

Gość Prawdomówny Facet

Mam trochę lat i widzę jak kobiety pod wpływem zagranicznych mediów zmieniają się. Przez internet telewizje, gazety feministyczne kobiety stały się nieprzydatne do roli jaką mają czyli do macierzyństwa i tworzenia rodziny. Można powiedzieć - kobiety żyjące w zachodniej cywilizacji stały się męskie tzn. teraz one "zaliczają" facetów wystawiając po prostu im dupy. Spotkałem pare kobiet ostatnio i to nie ja naciskałem na sex tylko one ! Chciały bym je zerżnął. Jakakolwiek krytyka kobiet , że są darmowymi ku,rwami spotyka się z ich tłumaczeniem : a co wam wolno a nam nie ? Tak te feministyczne bzdury nasrały w głowe dzisiejszym kobietom. Danie dupy na imprezie po disco traktują jak przelizanie sie z kims pare lat temu. Przypomne , że 10 lat temu, żeby pocałowac kobiete z jezyczkiem trza było trochę się namęczyć a co dopiero 20 lat temu a dziś ? Dziś dają się rżnąć po disco. Do tego Polki to totalnie ogłupione szmaty. Jeśli ktoś jest zagraniczny albo do tego jeszcze ma sniada karnacje to od razu są w stanie obciągnąć w kiblu. Wiecie, że w Polsce mamy epidemie HIV ? Wiecie kto dominuje w zarazeniach ? Zgadnijcie ? ! Nie faceci !? Tylko Polskie kobiety. Skąd to się bierze ? Wracają z UK , z Wloch z Turcji itd. zarażone. W europie zresztą Polskie zakompleksione kobiety mają juz opinię. Murzyni jeśli dowiedzą się, że dana panienka jest Polką od razu ją zaczepiają bo wiedzą - uslyszeli od kolegów , że Polki za darmo dają się im rznąć czego nie robią inne kobiety. To tyle na początek analizy zeszmacenia kobiet. Teraz czekam na opinie oburzonych szmat, którym "wszystko wolno" bo mamy równouprawnienie. Znam takie pchają wózki z czarnymi bękartami samotne z beznadzieja na twarzy - tępe bladzie.

Gość Gazik18..
trudno się niezgodzić a co wyrosnie z pokolenia galerianek ? To dopiero szmaciska bedą.

Gość mental cut
zapytam się, ale bez feministycznego chłamu tylko z innego powodu - boli was to, że Polki uprawiają seks z byle kim?

ojoj...jak ja lubie generalizowanie...:) daj pan spokoj wspolczuje zes pan TYLKO na takie trafial...moze warto zaczac szukac kobiety gdzies indziej niz na disco?

Sama jestem kobietą i nie taką jak opisujesz, ale muszę się zgodzić że strasznie dużo jest takich lasek... wśród moich koleżanek widzę nawet że dają dupy gdzie popadnie i przez to wszystko boję się mieć dzieci... masakra, chuj wie co będzie za 20 lat? 10 latki będą się pieprzyć po szkole w kiblu w galerii handlowej masakraaaa

Gość Prawdomówny Facet
Mental cut - boli nas to, że dajecie taką opinie Polsce na świecie. Zaraz napiszesz , że Polacy nie dają lepszej opini bo pijacy i złodzieje. Pytanie do ciebie - lepiej być dzifką czy pijakiem lub złodziejem ?

ale czym wy sie oburzacie? caly swiat podobnie funkcjonuje. wszedzie panienki chodza z cyckami na wierzchu by zlapac pierszego lepszego na bzykanko. wszedzie i od zawsze wypady do klubu konczyly sie s wielu przypadkow sexem w kiblu lub (wersja ekskluzywna) szybkim rypankiem w domu.tak jest wszedzie i jednoczesnie, rownolegle z tymi kobietami istnieja kobiety ktore zachowuja sie normalnie- partner seksualny tylko z milosci, zadnych przypadkowych stosunkow, marzenia o rodzinie i dziecku. na swiecie musi byc roznorodnosc :) jedna daje dupy inna zupy. haha, nie moglam sie opanowac i to nieprawda, ze Polki maja taka opinie, blagam!!! wyspy kanaryjskie i baleary (zwlaszcza ibiza) sa zalewane co roku przez napalone brytyjki ktore tam rozdaja swoje uroki na prawo i lewo. i zapewne w kazdym kraju jest grupa kobiet ktore tak sie zachowuje. zgadzam sie, jest to zatrwazajaco duza grupa, ale tak to juz jest

Gość fefefefelialajljlsjdlsjk
Mi sie ostatnio wloszki pytaly czemu faceci z polski tak malo sie myja i sie popisuja udajac twardszych niz sa.... :(

Gość mental cut
lepiej być pijakiem. zastanawiam się czy facetów w ogóle tak naprawdę obchodzą kobiety czy bardziej rywalizacja z innymi facetami. wczoraj randman wywalił kawę na ławę, że chcecie dziewicy, bo dzięki posiadaniu takowej macie respekt u innych facetów. a dzisiaj to. czy nie chodzi wam o to, że faceci z innych krajów uważają was za frajerów, bo dymają wasze kobiety? pisz szczerze, co was bardziej boli

W UK anglicy mi sie tez pytali jak znosze polskim facetow, bo paru poznali i widzieli, ze sa chamscy w stosunku do kobiet :( ale pewnie nadal my jestesmy gorsze ;( :D

Gość Prawdomówny Facet
Nie wiem , ja sie nie uważam za frajera bo mam powodzenia , boli mnie to, że macie taką opinie, to jest tragedia narodowa , że Polki to darmowe ku,rwy europy. Najwieksze pokraki , najwieksze biedaki, brzydale z krajów 3 świata moga was mieć, - oburzenie , zniesmaczenie i obrzydzenie mnie bierze. Nigdy przenigdy nie ruszyłbym takiej szmaty, która daja du.py murzynom z Afryki, i kochankom kóz czyli arabom - na YT poszukaj sobie filmików co poza sezonem robią araby , ruchaja kozy.

Gość mental cut
to Polki są najgorsze? jestem w stanie w to uwierzyć czytając te wszystkie tematy na kafe o Egipcjanach i innych Algierczykach, ale czemu Polki? a co z Czeszkami, Słowenkami, Litwinkami itd.? co powoduje takie skurwienie i zidiocenie Polek?

Gość Prawdomówny Facet
no i oczywiście zniesmaczenie, że mają was za frajerki , pare słowek po angielsku - you have nice eyes i już nogi rozkladacie przed arabem z niepełnym uzębieniem w Turcji. Bardzo rozsądne , mądre i trędy :O I napisze jasno, My Polacy nie chcemy was tutaj w Polsce z bękartami po takich wojażach. Nie przywożcie kolorowych bachorów spłodzonych w kiblach albo w Toi Toiach :)

no widzisz a ja sie nie uwazam za kurwe wiec moglbys sie opanowac... skoro przyjmujesz jedna opinie to zaakceptuj takze ta zla o was... bo ogolnie mowi sie tak "polki szukaja za granica bo ich faceci smierdza, nie okazuja uczuc i sa malo przystojni"...o tym juz zapomniales? hahahah

Gość Emmett Fitz-Hume
Ja uważam, że takie teksty, jakie prezentuje Prawdomówny Facet, sypią zakompleksieni i zazdrośni faceci w swej przeuroczej obłudzie. Co mnie obchodzi czyjaś dupa jeśli nie chcę z niej skorzystać? Nic. Gorzej, gdy chcę skorzystać a muszę obejść się smakiem bo korzystają inni. Zachowania seksualne nie mają nic wspólnego z narodowością ani cywilizacją. 🖐️

Gość Prawdomówny Facet
mental cut - zakompleksienie :D Właśnie czeszki i inne słowiańskie kobiety szanują się i nie pójda z jakimis kolorowymi a Polki - brak hamulców do tego przemawia przez was rasizm - szybciej dacie dup.y kolorowemu niz bialemu. To są fakty. Tylko jestescie zakłamane w tym rozkladaniu nóg :D Cyganom du,py nie chcecie popuścić bo to cygan przecież ale brzydkiemu kurduplowi z kenii zarażonemy hivem - why not :D Żenada. Osobiście uważam - ok może się podobać ktoś o innym kolorze skóry ale jak widze murzynki to naprawde one wszystkie sa takie same rzadko która mi się podoba, podobnie z czarnymi wiekszość to brzydkie mordy z tymi oczami przekrwionymi jak u żula i jak z takim czymś iść do łóżka :O albo pogadać :D Żenada - nigdy nie będę z kobietą ktora wystawila się murzynowi lub arabowi bo to zazwyczaj tępe lachony .

Gość Hlestyn z Feterezu
Prawdomówny Facet "żeby pocałowac kobiete z jezyczkiem trza było trochę się namęczyć" taaa no trza było, trza.

Gość Prawdomówny Facet
HBO wyemitowalo film o Polkach - aj lawju darling czy jakos tak - szukajcie na yt . Zobaczcie te mądre polki i ich "pięknych" arabów . Kwitesencja Polek w tym filmie

Gość Prawdomówny Facet
HBO wyemitowalo film o Polkach - aj lawju darling czy jakos tak - szukajcie na yt . Zobaczcie te mądre polki i ich "pięknych" arabów . Kwintesencja Polek w tym filmie

Czytając twoje wpisy, nie tylko ten, zauważyłam, że nie cechuje ciebie nawet najmniejszy szacunek dla drugiego człowieka, a już na pewno nie do kobiety. Porównywanie ludzi do towarów, alkoholi i samochodów jest po prostu śmieszne i nie muszę nawet uzasadniać dlaczego. Skoro tego nie widzisz sam, to nie ma co tłumaczyć. Druga kwestia, to to, że w twojej wizji świata nie ma niczego oprócz klasyfikacji czarne/białe, dobrzy/źli. Nie jesteś w stanie dostrzec wielości sytuacji, kontekstów ludzkich zachowań, ani odmienności osobowości czy potrzeb drugiego człowieka. Wszystko klasyfikujesz według jedynego znanego ci schematu - wiadomo, dzieki generalizacji życie staje się prostsze, ale na pewno nie jest odbiciem rzeczywistości. Trzecia kwestia, utożsamiasz seks z czymś nieczystym. Skoro tak go demonizujesz, to jak możesz szanować osoby , które go uprawiają? Oczywiste, że automatycznie wchodzą w szufladkę "źli", "nieczyści", "zgnili" itd. Nie istnieją w twoim pojeciu, kobiety, które mają potrzeby seksualne i je realizują- od razu wyobrażasz sobie jakąś rozczapirzoną latawicę bez mózgu, która ssie każdego, którego widzi na swojej drodze. Nie uważasz, że istnieje jeszcze coś pomiędzy? Ewidentnie masz z tym jakiś problem - masz spaczoną wizje kobiety, co dosadnie obrazuje ostatni akapit twojej wypowiedzi, gdzie opisujesz swoje "proste koleżanki z lo". Skoro nie masz innych wzorców do odwoływania sie, to sie nie dziwie, że tak właśnie postrzegasz świat. Ale zapewniam, że nie wszyscy sa jednakowi. Zacięcie z jakim wypowiadasz się o kwestiach związanych z seksualnością kobiet i to jak obrażasz wiele z nich, i to jak wiele razy mnie obraziłeś, świadczy o tym, że jesteś po prostu biednym człowiekiem. Skoro taki z ciebie purytanin moralny to może najpierw rzuć kamieniem w siebie samego. Też dużo ci brakuje do bycia wartościowym człowiekiem. to tyle bo i tak chyba nie zmienie twego zdania. Naucz sie ze istnieja na tej planecie kobiety ktore sie szanuja

Gość Tepy lachon
A my wszystkie mamy wytatuowane na czole--> "wystawiona murzynowi" :D Tak, że zadanie masz ułatwione :D:D:D

Gość mental cut
"Co mnie obchodzi czyjaś d**a jeśli nie chcę z niej skorzystać? Nic. Gorzej, gdy chcę skorzystać a muszę obejść się smakiem bo korzystają inni." bo to jest tak, że nikogo to nie obchodzi i kończy się tylko na podśmiewaniu się dopóki nie staje się to powszechne, bo wtedy człowiek zaczyna zastanawiać się co się stanie jeśli to się jeszcze nasili. to tak jak np. z pedałami

Gość seniority czerwony wahlarz
Hmmm. Troszkę wygeneralizowana opinia. Owszem, dużo kobiet tak postepuje, ale nie wsyztskie. Ja nigdy nie przespałabym sie z nikim bez miłości. Koniec kropka.

Gość Socjolog
Widzę, że autor dysponuje dokładnymi danymi, skoro zna dokładny procent "kurwienia" się obywatelek Polski, tym samym zapewniając o czystości Czeszek bądź Słowaczek. A to, że "ludzie gadaja" nie jest wyznacznikiem. Często taki Arab czy Afroamerykanin nie jest w stanie odróżnić Polki od Słowaczki czy Ukrainki. Mnóstwo Polaków ciężko pracuje za granicą i powinniśmy wspominać tych prawych, a nie tych, którzy faktycznie pracują na swą złą opinie. Ale widząc po jakże bogatym słownictwie i kulturze wypowiedzi, autor to zwyczajny internetowy troll.

Gość AUTOR TO BUROK ZE WSI
j.w.

Gość mental cut
kiedyś w książce My dzieci z dworca zoo o niemieckiej nastoletniej prostytutce główna bohaterka, która obciągała za kasę na narkotyki, mówiła, że dawanie dupy Turkom (którzy nazywani byli kasztanami) to już całkowite dno. to teraz zestawcie to z dzisiejszymi czasami - lata 80-te: narkomanka która daje dupy kasztanom to dno. rok 2011: polskie kobiety dają ciapakom za darmo i czują się z tego powodu wniebowzięte

Gość Prawdomówny Facet
proszę by zakompleksione szmatki zarażone hivem tak bardzo się nie denerwowały moją opinią i nie nazywały mnie burakiem ze wsi :classic_cool: Druga prośba - proszę zamknijcie się w domu i nie wychodźcie z niego bo żygać się chce widząc tępą szmatę która daje du.py za drina. Tyle mojego przekazu na dziś ...

Gość Wujek czesuaff
A ja się z autorem zgadzam. Oczywiście też nie w stu proc bo nie wszystkie takie są. Miałem nieprzyjemność pracować z je.banymi asfaltami i słyszeć ich opinię na temat polek i nie jeden dostał za to po ryju. Apeluje do was polskie kobiety szanujcie się! Bardzo przykro się słucha 3000km od kraju że polki to kur...

Gość Prawdomówny Facet
DODAM NAJWAŻNIEJSZE MENTAL CUT - Araby i murzyny traktują rzniecie bialych kobiet jako walke islamu z chrzescijanstwem . Cieszą się , że mogli zerżnąc tępą szmate europejską i za plecami mówią o niej jak zaslouguje czyli tylko to , że jest ku.rwą. No ale niestety wiele europejek ma gówno zamiast mózgu i tego nie zrozumie. Do takich prośboa poszukajcie sobie czarnuchów na yt jaką opinię wam wystawiają na yt - Polka - ku,.rwa.

Gość mental cut
w sumie to by było zaletą gdyby najgorsze naiwniaczki z naszego kraju emigrowały w cholerę do krajów arabskich, ale to jest tak, że to one sprowadzają tych facetów tutaj i jeszcze same przejmują kulturę swojego faceta