Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawdomówny Facet

SZOKUJĄCA PRAWDA O DZISIEJSZYCH KOBIETACH

Polecane posty

Gość emilka23......
A ja jestem Polką, mam chłopaka Francuza i mnóstwo znajomych we Francji i wiem, że Polki mają zagranicą dobrą opinię! Nie jestem żadną szmatą, wypraszam sobie, miałam w życiu tylko jednego partnera - własnie mojego chłopaka Francuza. Francuzi uwielbiają Polki, głównie ze względu na to, że jesteśmy naturalne, spontaniczne, wesołe, ciepłe i życzliwe. No i jesteśmy najpiękniejsze na świecie :) Narzekasz tak autorze na Polki, a pojedź do Francji - tam dopiero zobaczysz zeszmacenie :D Francuzki są wyrachowane, jak coś chcą mieć, to nie cofną się przed niczym, po trupach do celu. Uśmiechają się do ciebie, a chwilę później obgadują cię za plecami. Ogólnie wredne babska :O A w wakacje na Lazurowym Wybrzeżu możesz przelecieć każdą jedną Francuzkę, wystarczy dobry bajer i jest twoja 🖐️

Gość SAMINIEJESTESICE SWIECI
DO FACETOW !!!! TO PO CO KORZYSTACIE JAK LASKI WAM DAJA A POTEM PRETENSJE OD WAS SIE NAUCZYLISMY ZALICZAC O OO TYCH Z HIVEM TO JA NAJCZECIE SLYSZE W TELEWIZJI O FACETACH KTORZY ZARAZAJA KOBIETY

Gość gość
Uważam, że jest wiele kobiet, które są "kobietami w całej swej istocie stworzenia". Współczesny świat napędza wzorce, w którym, sex z nieznanym partnerem jest czymś naturalnym, ogłupia pokolenia, że pieniądz i sex czyni cię kimś lepszym, sprzedawanie się za pieniądze to przedsiębiorczość. Dziś nastąpił upadek wzorców kulturowych. Współczesna Kobieta staje się Samicą, na wzór pozostałych gatunków zwierzęcych. Szlachetna kobieta to tajemnica i abstrakcja od współczesności. Mamy w kraju wiele cennych kobiet . Nie oszukujmy się jednak, bo ikoną współczesności jest SEX bez ograniczeń......... Trzeba było naprodukować ułomności, aby nimi manipulować. Kiedyś była ciemnota narodu, dziś należało w mówić społeczeństwu, że nieukiem jest być cool....

Gość gość
Ja przeszedlem na gejostwo i po sprawie Dziekuje i pozdrawiam Polki

Gość gość
Dno kobieta sięga gdy zabierają jej dzieci, prąd i wodę. A potem szlaja się po klubach i kasynach że smierdzacym kroczem

Gość gość
Polakom za gotówkę a obcym darmo lub za Hiva. Żenujące

Gość gość
Mnóstwo oszustek. Dają bo myślą, że wpadnie z kimś,, bogatym z zachodu,,.

Gość gość
q****enie się:-(

Gość gość
Nigdy nie dawalam po dyskotece nie lubię Arabów byłam dziewicą do 20 roku życia (mam 22 ) i stałego partnera od 4 lat , więc nie wymyslaj i nie uogolniaj bo krzywdzisz taka opinia niewinne osoby , w Rosji i na Ukrainie też się slinia na Arabów to nie jest tylko domena Polek

Gość gość
A szokująca prawda o dziejszych facetach jest taka że nie chcą ślubu i dzieci nawet częściej niż kobiety , sama nacielam się na 3 takich co nie lubią "bachorow"