Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anetalkjhgf

Miesiączka 2 m-ce po porodzie - możliwe? I czy wasza pierwsza była bolesna?

Polecane posty

Gość anetalkjhgf

Kurczę, dziewczyny, jeszcze na dobre nie skończyłam się oczyszczać, a tu wczoraj pojawiło się dosyć intensywne krwawienie. Gdyby jeszcze była to taka "żywa" krew (jak z rany), to bym się przeraziła, że to jakieś zrosty, krwiaki itp, ale jest raczej czerwono-różowa i wybaczcie szczegóły - śluzowata :). Czy to możliwe że to już okres? Nie chcę bez powodu biec do lekarza. Dodam jeszcze że poród był sn, nie mam typowego bólu w podbrzuszu i karmię piersią i mm pół na pół. Znacie takie przypadki? Jak to było u was???

Gość a ja.....
ja dostałam 6tyg po porodzie, też była bezbolesna ale obfita. Karmiłam tylko piersią

Moja bratowa dostała 28dni po porodzie SN też karmiła piesią. Każda z nas jest inna...

Gość anetalkjhgf
No to mnie pocieszyłyście :P, a ja liczyłam na jakieś pół roku przerwy!

Też liczyłam na dłuższą przerwę, a dostałam już niecałe dwa miesiące po porodzie sn i karmiłam tylko piersią.

Gość mamamama27
u mnie było tak że w 6 tyg po cc kiedy połóg sie kończyl pojawiła sie własnie intensywnie czerwona krew - wzięłam to za @ - nie trwało to długo - potem poszłam do gina i ona widziała że prawdziwa @ dopiero sie zbliża i miała racje - gdzieś w 8 - 9 tyg po cc dostałam @ i była mega straszna - lała sie czerwona zywa krew w wielkiej ilości - byłam przerażona że się wykrwawiam dosłownie - ale podobno tak jest bo sie macica oczyszcza całkowicie

Gość moja maluda
mi sie po 6 tyg skończył polog i po 4 dniach dostałam mega okres

Gość klaudka16x
ja jestem 6 miesiecy o porodzie sn, karmie piersia i @ dalej nie ma.