Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sojfosjfojs

najkrótszy czas pisania pracy magisterskiej - jak wam sie udalo?

Polecane posty

Gość sojfosjfojs

2 tygodnie? podobno zdarzaly sie takie wypadki

Gość Ciekawski..,.
2-3 tyg prawdziwego pisania...jakos tak, reszta to sciema ;] ale zapewne zalezy to od kierunku, tematu, wymagan itd. ja w sumie bylem zadwoolony z mojej pracy, jakies tam wyroznienie dostalem...a 140 str w 3tyg powtalo,, przy 0 bibliografii polskiej.

4 tygodnie swoja pisałam z tym, że mialam juz plan w głowie i materiały na biurku

Gość sojfosjfojs
cóż ja ją wlokę od co najmniej pół roku, ale nie było tak że codziennie pisałam. najwięcej kłopotów mam z bibliografią np niemozliwościa znakezienia niektórych aktów w internecie ani bibliotekach co zakrawa na smieszność jesli chodzi o brak dostepu do najnowszej wersji np KWS, nawet po angielsku. jestem w niekórych sprawach bezsilna. teraz dopisuje i zmieniam wszysko i nagle sie okazuje ze przez przypadek natkne sie na akt który maw swojej preambule że jakis tam przepis jakiegos innego aktyu został uchylony a nigdzie nie moglam tego znalezc i musze zmieniac prace. albo rozkmniniam roznice miedzy pojeciami których nie da sie dobrzez rozroznic i trace na tym dzień....

Gość ktos tu sciemnial kiedys
Ktoś tu kiedyś ściemniał, że pracę napisał w 1 dzień, w tym część w pracy hahhaha

Gość sojfosjfojs
ja najgorsze ze nie miałam w glowie w ogole koncepcji pracy i do tej poryu nie powstal jej konspekt, nie moglam sie tez zdecydowac na tytul, dopiero w miare jak praca powstawala ujawnil sie jej glowny kierunek i jakos to teraz kleje, a materialy wyszukuje na bieżąco, na poczatku robilam ten blad ze nie zapisywalam zrodel jak pisalam prace i potem musialam tego wszystkiego szukac od nowa... ale coz nie mialam zadnej praktyki bo mam studia jednolite i nie pisalam licencjatu

Gość Ciekawski..,.
jaki temat pracy jesli moge spytac ?:>

Gość mrccic
a możecie mi wytłumaczyć na czym polega pisanie pracy magisterskiej ? od tego roku dopiero zaczynam studia i nie mam pojęcia :P

Gość samo napisanie zajelo mi jakie
s 8 dni.Przepisywanie - tydzien.

Gość Ale zalezy od specyfiki
studiów, na polibudzie da radę 2-3 dni ;-)...

Gość sojfosjfojs
o nielegalnej imigracji do krajów unii. tu wszystko sie co chwila zmiena a jeszcz trzeba opisac cala ewolucje przepisów. pulapki są takie ze nigdy nie wiesz czy twój przepis jest nadal ważny. nie, to nie jest proste. nawet na stronach rządowych są nieaktualne wersje. mówie ze przeszukuje cały internet

Gość Ciekawski..,.
prawo?:>

Gość 665a
Wiem, że będę trochę nieuczciwy wobec was i wszystkich co pisali pracę od A do Z samemu, jednak ja nie miałem na to czasu. Wszedłem na www.diploma.pl i problem z głowy. Praca w tydzień i to bez żadnych problemów. Wszystko było tip top. :)

Gość fgdftgeryooooo
zapraszam wszystkich studentów do współpracy. Mam na koncie wiele udanych i pomyślnie zakończonych prac. Jeśli masz problem z napisaniem swojej pracy to zgłoś się do mnie. Każde zlecenie jest tak samo ważne i wymaga profesjonalnego przygotowania, ponieważ wiem, ile znaczy taka praca dla każdej ze współpracujących ze mną osób. Pomimo bardzo dużego zróżnicowania tematyki prac, jestem w stanie po wnikliwej analizie napisać pracę z zakresu medycyny, zdrowia publicznego, marketingu, dietetyki. Stawka za pracę jest ustalana indywidualnie na podstawie kilku czynników takich jak termin, ilość stron oraz temat pracy. Gwarantuję BEZPŁATNE poprawki i raport z antyplagiatu po uregulowaniu całej płatności przez klienta. Zachęcam do kontaktu mailowego wówczas będziemy mogli omówić wszystkie szczegóły współpracy. martamorawska13@wp.pl

Gość gość

Korzystałem z pomocy przy pracach zaliczeniowych z oferty www.redaktor-online.pl. I mogę powiedzieć, że w zakresie geografii były tam osoby, które dobrze radzą sobie z pisaniem różnych treści. Ogólnie sprawna obsługa, przejrzysty serwis więc może tam postaraj się poszukać oferty.