Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Uprawialam seks z chlopakiem bez zabezpieczenia (mój pierwszy raz i jego rowniez), w miare szybko sie opamietalismy i szybko przetsalismy, on nie mial wytrysku. Po jakiś 9 h poleciała mi krew. Czy moge byc w ciazy?

Gość buahahahahaahaahaaa
jak sie bierze za sex to trzeba miec jakies pojecie:O po drugie my nie jestesmy wróżkami i nie wiemy kiedy domniemany stosunek mial miejsce trzeba znac swoje dni płodne i n ie płodne

krew pewnie z przerwanej błony dziewiczej poza tym jak już zostało napisane - guzik możemy wiedziec w tej sprawie

jak nie chcesz być w ciąży to czemu uprawiałaś seks bez zabezpieczenia w dni płodne? nie ogarne nigdy tego świata chyba... jest szansa na ciażę w takim razie, jak zresztą zawsze w dni płodne, jak zawsze przy stosunku bez zabezpieczenia... test za 2 tygodnie od seksu i tyle

14 dni to jest minimum, wcześniejsze wyniki nie są wazne bo to za wcześnie

5 dni po stosunku to ledwo mógł się zarodek zagnieździć, nie ma takiej opcji, żeby test z sików cokolwiek wymagał. Test z moczu można wykonać NAJWCZEŚNIEJ 10 dni po stosunku, a najlepiej(wiarygodność będzie większa) tak jak napisała Moniak-14 dni. Ile masz lat? Skąd wiesz, że miałaś wtedy dni płodne?

ja pier**** dziecko gdzies ty sie uchowalo. po kiego kija sie zabierasz za seks jak nic nie wiesz o mozliwym zaplodnieniu ????????? KAZDY SEKS NIESIE RYZYKO CIAZY A TYM BARDZIEJ BEZ ZABEZPIECZENIA. w dodatku mialas dni plodne -szanse na ciaze rosna.

Gość buahahahahaahaahaaa
test po 5 dniach od stosunku buahahhahahahaah nie no ale sie idze usmiac naprawde:O

Gość anastazj8710
jezeli to byl twoj pierwszy raz to przeciez nie raz sie krawi nie zawsze bo ja nie krwawilam:) ale moze to to

Gość anastazj8710
a jezeli to ciaza to trzeba bylo myslec wcesniej a nie teraz!!!

jakbyś nie chciała to by do niczego nie doszlo :D juz na chłopa nie zwalaj, mój też sie czasem do mnie dobiera jak nie mam ochoty i jakos umiem go spławić :P mogłaś mu loda zrobić to by sie uspokoił, nie trzeba sie od razu wypinać XD o rodzicach i ciaży trza było myśleć WCZEEEEEŚNIEEEEEEJ

Gość buahahahahaahaahaaa
chlopak naciskał:O brak słow dziewucho a jak by ci do ognia kazał wskoczyc tez byś wskoczyla ? brak słów naprawde coza matoł z ciebie:O

kuwa, ale co to ma do rzeczy który to był dzien cyklu jak nadal nie wiemy ile trwają twoje cykle, czy są regularne itp.

no i ? EH w szkole nie ma czegos takiego jak planowanie rodziny ? na etyce nie ucza was super metody planowania rodziny - kalendarzyka ?? poczytaj w necie dziecko najpierw o tym... i ogolem o biologi ciala kobiety ...a potem idz do lozka eh ... a i pamietaj najlepsza metoda antyk. i jedyna 100proc skuteczna jest BRAK SEKSU !

27-29 dni to są regularne cykle... gratuluje w przypadku krótszego cyklu trafiliście w owulacje