Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fionawawa

Ciąża - pytanie, ważne!

Polecane posty

Cześć dziewczyny. Mam taki problem... Kochałam się z chłopakiem 30 sierpnia i 7 września. Teoretycznie są to moje dni płodne. Mieliśmy prezerwatywy,jednak 7 jedna pękła... była pusta, ale chłopak był już po jednym wytrysku. Okres mam dostać w sobotę. Myślicie, że jest duże prawdopodobieństwo, żebym była w ciąży? Kiedy ewentualnie mogę zrobić test?

Gość A JA Ci powiem takkk
Test możesz wykonać w pierwszym dni spodziewanej miesiączki wtedy będzie najbardziej wiarygodny

Do tego czasu chyba zejdę na zawał ze stresu :P Zastanawiam się jakie jest prawdopodobieństwo tego, że mogę być w ciąży...

Gość tyr5y65
Skoro masz taką schizę trzeba było zażyć tabletkę 3 dni po lub 5 dni po, moim zdaniem nic Ci nie grozi.

Z jednej strony, patrząc na to racjonalnie to rzeczywiście nic mi raczej nie grozi, ale obawy pewne mam. To nawet nie chodzi o samą ciąże, tylko o to, że w tym roku obrona pracy licencjackiej i nie wiem jak z tym bym sobie poradziła, a mówiąc szczerze chciałabym chociaż te studia skończyć. Na dodatek dziś pojawiło się u mnie plamienie, które przypomina plamienie implantacyjne... Nie wiem, może sama się nakręcam...

Równiutko jak w zegarku 28 dni... Po sesji zimowej w prawdzie trochę się rozregulowały, ale od jakiegoś czasu znowu wszystko wróciło do normy

Skoro tak to wychodzi na to, że 7. września miałaś dni niepłodne do tego wytrysku w pochwie nie było, więc szanse na ciąże są bliskie zeru.

Liczyłam to różnymi kalkulatorami i jedne wskazywały płodne inne nie. 7 wytrysku w pochwie nie było, tylko pękła ta gumka po jego wytrysku (ale była już pusta... taaak, to była długa noc). Pewnie poczekam do soboty i jak nie dostanę okresu to zrobię test. Może nie będzie za wcześnie