Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasssss000

czy mozna????

Polecane posty

Gość kasssss000

czy mozna byc z kims z litosci? jestem z facetem od 10 msc. z wieloma oczywiscie próbami rozstania.nie udanymi...ja ulegam . jest mi z tym strasznie zle.nie kontroluje siebie.wiem ze go nie kocham ale serce mi pęka jak widze jego minę kiedy go zostawiam.potem jest czuly,kochany itp. ale na krotko.nie jest w moim typie.nie pociaga mnie seksualnie.robie to z musu z nim....nie umie go poprostu zostawic a co dzien mysle o ty7m jak to zrobic i kiedy bedzie wlasciwy moment. przeciez to chore ze w duszy paragnę by mnie zdradził...zakochal sie w innej....czy ja poprostu nie umie kochac.jestem po 1 powaznym dlugim zwiazku.pomozcie mi go nie zranic.

Gość kasssss000
wiem o tym...ale jak mam to zrobic kiedy nie potrafie byc stanowcza.ulegam mu, bo prosi mnie,wydzwania,przychodzi.pisze sms...a ja bym poprostu chciala mu to tak powieziec zeby juz dal mi spokoj

Gość jkkklm.,
Nie wiem, ja jestem z milosci. Zostaw go i daj mu szanse znalezienia dziewczyny, ktora go pokocha.

Gość rtyuiolkjhgvfbgnhj
autorko ja mam podobnie,...w dodatku w ten weekend idziemy na wesele i on mnie przedstawi swojej rodzinie;/;/;/

Gość kasssss000
tez bym chciala byc z milosci.mowia ze milosc z czasem przyjdzie a ja nie wierze w to...czuje sie jakbym byla w jakims worku zamknietym do wyrzucenia ... to z tym wese4lem :D:D no niezle.ja juz jestem przedstawiona a w dodatku jego rodzice mysla ze sie pobierzemy :/