Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skrzywdzona i nieufna :(((((((

Juz nigdy nie chce pokochac faceta. Chce byc sama do konca swoich dni ale za to

Polecane posty

nigdy więcej się nie zawieść. Nigdy już nie uwierzę żadnemu facetowi i nie chcę już więcej złudnego szczęścia. Kiedy go poznałam to byłam pewna, że jest inny niż wszyscy. Bardzo go kochałam i byłam bardzo szczęśliwa. On również wyglądał jakby był zakochany we mnie po uszy i to nie jest tylko moja ocena ale również tego samego zdania było całe otoczenie. Kiedy się kładliśmy spać i wstawaliśmy czułam się jak najszczęśliwsza kobieta na ziemi. czasem aż trudno było mi uwierzyć, że to wszystko dzieję się naprawdę... Oddałam mu się nie tylko ciałem ale i całą swoją duszą. Jaka ja byłam głupia!!! Rzeczywistość była inna. To wszystko było iluzją. Wszystko ukrywał i jedynie pozorował się na ideał. Gdyby nie głupi przypadek to nigdy bym nie poznała prawdy. Już nigdy nie uwierzę żadnemu mężczyźnie. Wolę być samotna niż znowu cierpieć :(

Gość dziewoojkaa
A co takiego ukrywał i w jaki sposób się dowiedziałaś prawdy?

Zdradził mnie i to z prostytutką:O Mówił, że nie mógłby uprawiać seksu bez miłości, że jest zadowolony z naszego życia seksualnego, że jestem dla niego idealna i że nie mógłby nawet spojrzeć na inną. A ja głupia mu wierzyłam. Strasznie jest mi teraz głupio, że dałam mu się tak zwieść :(

Gość dziewoojkaa
Wiem niestety jak to boli. Mnie facet zdradził ze swoją byłą. Sytuacja trohe inna, ja wiedziałam o ich spotkaniach. On z nich wracał i mówił mi np. że jak na nią patrzy i rozmawia to sobie myśli, że jestem tysiąc razy lepsza i mnie bardziej docenia. A to nie była prawda bo spali razem:/ Dla mnie to było jak nóż w serce, bo dałabym sobie rękę uciąć za to, że jest mi wierny. Patrzył mi zawsze prosto w oczy, jak mówił o niej i tych spotkaniach, też:/ Ja 2 lata cierpiałam. Wiem, że to nie pociesza, ale tak było. Z moim obecnym chłopakiem się spotkałam mimo, że nie chciałam i nawet mi się nie podobał. Ale ujął mnie tak, że się z czasem w nim zakochałam. I niedługo miną nam 3 lata:) Ja też myślałam, że nigdy już nie zaufam. Na początku naszej znajomości byłam bardzo nieufna, On o tym wiedział i dużo i cierpliwie mi tłumaczył, że nie mogę go porównywać. I dlatego nigdy już nie powiem "nigdy".

Gość Cos wam opowiem.....
Boże ale mi Cie szkoda...Ja nie potrafiłabym być już z nim..Zycze ci siły i nadziei na szczesliwy zwiazek..

Gość omomomo
moj eks tez mnie zdradzil z prostytutkami jak byl w pracy za granica i zeby bylo weselej to mnie zarazil hpv a byl moim pierwszym

Gość omomomo
od tego czasu 2 lata jestem sama i nie ufam zadnemu

Gość martammw
ROumiem cie autorko i wspolczuje, ja tez nigdy juz facetowi nie zaufam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nigdy bylam z nim 7 lat spotykal sie ze mna i z inna a mowil ze kocha! Nigdy nie zaufam nigdy,wole byc sama!

Gość 234567iogjkhgfbd
a wystarczyło się z nim nie puszczać i poczekać z seksem a tak to masz to, czego sama chciałaś samotność i łzy następnemu jednak też wskoczysz do wyra, tak to już jest