Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona zmeczona25

chore zatoki jak radzić sobie z bólem ?

Polecane posty

Gość ona zmeczona25

od piątku boli mnie głowa, chce mi się wymiotować, czuje straszny ból przy schylaniu .. chyba mam chore zatkoki, co mam zrobbic, jak leczyc chore zatoki ?

Gość na 100% kampania
zwykle antybiotyk idx do lekarza

Gość ona zmeczona25
jakies pare miesiecy temu mialam juz chore zatoki - 1 raz w zyciu i bylam u lekarza i bralam antybiotyk, potem jeszcze mialam hardcorowa angine dwa razy pod rzad i znow antybiotyki, tym razem mocniejsze. Teraz znowu źle się czuje, ten bol nie ustepuje. Biore ibuprom zatoki, jak nie przejdzie wybiore sie, Chcialam sie dowiedziec, moze ktos ma jakieś cudowne sposoby na walke z tym bolem ? A moze to jakas bakteria i powinnam jakies dodatkowe badania zrobic?

Gość oakindenduw
ibuprom zatoki

ja jako dziecko sie latami leczylam z zatok chorych nie ma cudwnej metody na pewno pomagaja na bol inchalacje... w aptece zapytaj z czego bo ja juz nie pamietam a bol pamietam :-( okropny! do dzis sie boje ze wroci dzieki jednak tym zatokom nauczylam sie chodzic w czapce zima, jesienia i wiosna i nigdy nie wychodz ez gola glowa

Ibuprom zatoki i inhalacje (kup Inhalol w aptece) , tylko po nich nie mozna wychodzic z domu wiec lepiej wieczorem.

postawa do dobry środek przeciwbólowy/przeciwzapalny. i raczej z tyc mocniejszych bo zatoki potrafią potwornie boleć. na mnie skutecznie działa pyralgina. to jest jeden ze skuteczniejszych leków bez recepty. dobrze zbija goraczkę

zrób sobie okłady na zatoki ,oczy i nos , na noc z ' ziół szwedzkich' a poczujesz ulgę , po kilku nocach powinny się udrożnić drogi oddechowe.