Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onachorzow

oddam za symboliczne 20 zł przeszło 80sztuk ubranek

Polecane posty

Gość onachorzow

są to ubranka dla dziewczynki od 3 lat wzwyż około 80 sztuk cena 20zł mam tam ubranka również od rozmiaru 74 do 92 około 20sztuk cena 10 zł robiłam pożądki i nie mam co z tym zrobić a przeprowadzam sie i nie chce tego ze sobą taszczyć... jeżeli ktoś zainteresowany prosze pisać tylko obiór osobisty chorzów jestem do godz maxymalnie 11 póżniej wyjeżdzam

Gość bo tak ...
hej ja jestem zainteresowana dla dziewcznki od 3 lat 12weronika5@wp.pl

Gość onachorzow
12weronika5@wp.pl napisałam do ciebie @

Gość to raczej SPRZEDASZ a nie
oddasz

Gość onachorzow
no to sprzedaż ale dla mnie 20 zł za tyle ubranek to raczej nie jest taka sprzedaż tylko symboliczna kwota bo jakbym na allegro wystawiła każde po 1zł to miałabym co najmniej 80 zł.. no ale nie będę sie rozpisywała... nie mam czasu bawić sie w allegro ...wysyłki itp.. jesli ktoś zainteresowany proszę pisać

Gość onachorzow
do tego zabawki dla dzieci od foremek wiaderek po pluszaki klocki lalki edukacyjne np wkładanie odpowiednich kształtów do kuli ..słonia itp..

Gość zainteresowanaaa22
hej ja bym kupiła te od rozmiaru 74 do 92 ok?? ania723914@onet.pl

Gość onachorzow
ania723914@onet.pl napisałam @

Gość gość
mania2311@tlen.pl

Gość juz tu wczoraj jedna
mundra byla co chciala sprzedac uzywane mleko dla dziecka :D czy to znow ty??

Gość nigdy bym nie zalozyla dziecku
uzywanych rzeczy zwlaszcza po nieznajomym dziecku to oblesne wole kupic tansze na targu czy w tanim sklepie np strefa niskich cen czy pepco ale NOWE!

Gość makosa24@
Mnie interesuje rozmiar od 3 lat czyli od 104 cm ! Poproszę fotki na maila. makosa24@o2.pl

ale są osoby, które chętnie skorzystają z takiej oferty, wypiorą sobie, wyprasują i będą normalnie używać i to bardzo miło, że są takie osoby jak autorka wątku :)

Gość lora danananana
nie dsc ze dziewczyna 20zl chce to smiesz o fortki prosic i zawracac jej glowe zeby jew robila, no zlituj sie idiotko

Gość onachorzow
witam wyjazd mi nie wypalił ech musze czekać do piątku na samochód więc jeśli ktoś zainteresowany ubrankami moze pisać nie jestem żadną od mleka ;/ech nigdy bym otwartego nie kupiła również to czytałam ;/ jeżeli mieszka ktoś pobliżu chorzowa prosze pisać chętnie je sprzedam a jest ich na prawde dużo..nie chce bawić się w wysyłki ubranek zalezy mi jedynie na odbiorze osobistym :) moge je podrzuć np na rynek do chorzowa czy do świętochłowic lub rudy śląskiej ...

ja jestem zainteresowana kupnem ale musialaby Pani wyslac bo mieszkam daleko od Pani miasta.to chwila wsadzic wszystko do pudelka i wyslac na poczcie.

Gość onachorzow
Jezeli z wysylka to wtedy 50 zl a nie 20.

Gość onachorzow
ja nie pisałam powyzszej wypowiedzi.. nie wiem ile możee kosztować wysyłka a szczerze na poczte nie zabardzo mi sie chce z tym jechać też mam dziecko i ona i bagaż na poczte jakos tego nie widze

Gość anilka
jestem zainteresowana zabawkami, mozesz napisac jakie? bo ja mam chlopca a ty chyba dziewczynke...

Gość onachorzow
już pisałam wyzej .. do tego zabawki dla dzieci od foremek wiaderek po pluszaki klocki lalki edukacyjne np wkładanie odpowiednich kształtów do kuli ..słonia itp..

Gość onachorzow
czekam na zgloszenia bo nie moge ich dluzej trzymać. Jesli sie nikt nie znajdzie to wywale je w piątek na śmietnik, a więc?

Gość onachorzow
boże co za głupi podszyw hyh .. jak ktoś zainteresowany to mój @ kasiuniabuziaczek44@buziaczek.pl patrzałam n apoczte koszt wysyłki to 40 zł więc jak ktoś zainteresowanie prosze pisac na @