Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna 22

no i wybrałam studia.... :)

Polecane posty

Gość dziewczyna 22

od października zaczynam studiować w wieku 22 lat w Poznaniu w Kolegium pracowników służb Społecznych w zawodzie pracownik socjalny.... co Wy na to?

Gość hghiboipo;l.mdfgh
a co nam do tego, twój wybór, powodzenia tylko można Ci życzyć

Gość Villemoooo
super, ja zaczelam w wieku 24 lat :) powodzenia

Gość ;))))
i dobrze, ja skonczylam technikum to nie chcialo mi sie na studia, mialam dobrze płatną prace i świetnie zarabiającego meza wiec pomyslalam- po co ? urodziłam w wieku 22 i 25 i zachcialo mi sie styudiowac, rozwija sie zrobic krok do przodu, zaczęłam studiowac po drugim dziecku, a pracę magisterską pisałam z 7 miesięcznym kolejnym dzieckiem w brzuchu :D wszystko pozdawałam i nie załuję, zamiast być kreślarzem 4 000 na reke, teraz jestem projektrantem konstr budowl i zarabiam 7 000, mam 34 lata i znowu w ciazy wiec wiem ze bez problemu utrzymam dzieci i nie bede musiala im odmawiac jak to niestety mi odmawiano, i jestem szczesliwsza bo sie rozwijam :) życzę ci podobnego uczucia

Gość 167
super. Nie znam się jeżeli chodzi o temat zawodu w którym chcesz się kształcić, ale trzymam kciuki. Ja później zaczęłam studia, bo w wieku chyba 24-25 lat. Niedługo zaczynam kolejny kierunek (mam 29 lat). Ciągle czuję niedosyt wiedzy i umiejętności. zycze wytrwalości w dążeniu do celu. Pozdrowienia

Pracownik socjalny = urzednik to dobry wybor ale na teraz. Za kilka lat, gdy zaczna sie ciecia w budzecie, pierwsza poleci pomoc socjalna, i urzednicy wiec mozesz zostac bez pracy. Zdobadz jakis zawod. Bo po takich studiach zawodu miec nie bedziesz.

Gość viola555205
chcę pracować w tym zawodzie z powołania, pensje odstawiam na drugi plan, do tej pory pracowałam w zawodach które absolutnie mnie nie interesowały w końcu chcę robić to co lubię, dziękuję za wszystkie miłe odpowiedzi pozdrawiam :)

Gość autorka to naiwniaraaa
jak ja zaczynalam studia, ktore byly średnie podw zgledem przyszlosciowowsci (kier. przyrodniczy) tez myslałam o powołaniu, a nie o pensji. Przecież skoro w domu jakos żyłam z 50zł kieszonkowego ,to 1200zl to musi byc fortuna -tak myslalam, majac 19 lat.... zycie mnie nauczylo, ze ideałami sie nie najem i bieda może wyleczyc z ambicji....

Gość viola555205
w sumie to niektórzy tu głupoty piszą.... mam w rodzinie wielu pracowników społecznych, z różnymi specjalizacjami, zarabiają w pograniczu 2500 netto a mój szwagier dyrektor ośrodka wychodzi 7000 czy to jest mało? pewnie może lepiej pracować na kasie z miną jak na odstrzał za 6,50zł.

Gość taaa i Ty na pewno bedziesz
tym dyrektorem :D dziecinko, dyrektorem zostac moga nieliczni i po wielu latach pracy dopiero. PS do powyzszej osoby - pani kreslarz - gdzie zarabiałas 4000?????? ja znam paru kreslarzy i zarabiaja niecałe 2 tysiace.