Zero cukru 490 Napisano 7 minut temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Tutaj siedzisz heh Idę do ciebie. Niech sobię piszą. Dziś nie dam się wciągnąć. Buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 31 Napisano 7 minut temu 5 minut temu, Zero cukru napisał: To po co pisałeś farmazony, dlaczego mi się sum zerwał ? Jak chcesz się pobawić w specjalistę od wszystkiego, to mogę ci wstawić pudełko z przynętami, a ty mi powiesz, która przynęta jest na jaką rybę i dlaczego hmm? Czy boisz się wejść w link Bo uwielbiam drażnić takich zjepow jak ty z uporem maniaka i widziałeś suma jak knur niebo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2300 Napisano 5 minut temu 13 minut temu, Zero cukru napisał: Ich opinia znikąd się nie wzięła. Jakby pedöfil i mörderca było spoko dla ciebie i reszta cię nie interesuje. Proszę cię Mi nie chodzi, żeby cię przekonywać, tylko po koleżeńsku ci mówię uważaj na niego, bo może widzę rzeczy, których ty nie widzisz, albo nie chcesz widzieć. Serio uważasz że opinia na tym forum cokolwiek znaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 31 Napisano 4 minuty temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Kaden, to chyba zulica gienia? Ona lubi lajkowac psychola patologia ciągnie do patologi. Co cię tak pobudziło i widzisz jak ja wiem jak cię odpalić, bo do końca roku będziesz przeżywał jak się skompromitowałeś z tym sumem jak podrzędny leszcz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2300 Napisano 4 minuty temu 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: wrzucaj każdy coś napisze i będzie śmiesznie Chciałbyś mieć hodowlę sumów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 31 Napisano 3 minuty temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Serio uważasz że opinia na tym forum cokolwiek znaczy Dla niego bardzo bo jest popychadłem na realu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 480 Napisano 2 minuty temu 5 minut temu, Zero cukru napisał: Kaden, to chyba zulica gienia? Ona lubi lajkowac psychola patologia ciągnie do patologi. wszyscy tu siedzimy razem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 31 Napisano 2 minuty temu 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Idę do ciebie. Niech sobię piszą. Dziś nie dam się wciągnąć. Buziaki Nie zapomnij później wrzucić prywaty ty gumowe ucho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 480 Napisano 1 minutę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Chciałbyś mieć hodowlę sumów może wielkie sumy to tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 31 Napisano 1 minutę temu 11 minut temu, Zero cukru napisał: Raz, ale przeżyłem i jestem nieśmiertelny Bo to po tętnicy trzeba i jest spokój ze zbokiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach