Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagooooda1111

Jak rozumiec slowa- kocham cie na swoj sposob-?

Polecane posty

Gość jagooooda1111

Ostatnio z mezem poruszylismy temat milosci.Ja powiedzialam,ze kocham go ponad zycie,ze z milosc do niego moge zrobic wiele, a on mi powiedzial,ze on mnie kocha na swoj sposob?Wiecej nie chcial sprecyzowac.Wiec jak mam rozumiec te slowa,a moze on mnie wcale nie kocha.

Gość kremooweczkaa
Nie szukaj dziury w całym

Gość HEHE tak sie mowi
jak sie nie kocha, a nie chce sie ranic drugiej strony :P

Gość Rysianka
no na pewno znaczy to tyle, ze nie kocha cie tak, jak ty bys chciala, zeby cie kochal :(

Gość trzeba rozmawiać...
To znaczy, że on Cię kocha, ale nie tak mocno jak Ty jego. "Kocham Cię na swój sposób"-aż dziwnie brzmi, dla mnie nie do przyjęcia.

Gość kremooweczkaa
Weźcie przestańcie dołować kobietę. Przecież kocha ją, tylko może nie idealistycznie "nad życie" tak jak ona, ale tak jak potrafi, to kocha. Zresztą co za różnica co mówi, faceci w większości nie mają tendencje do rzucania tego typu tekstów bez świadomości że baby będą się doszukiwały. A ważne jest to co robi i czy odczuwa się na codzień, że kocha.

Gość kremooweczkaa
mają tendecję*

Gość Rysianka
piszemy : tendencja, a nie tendęcja :)

Gość kremooweczkaa
Spadaj, wiem, przecież widać, że walnęłam literówkę, bo piszę z polskimi znakami, a post wyżej napisałam poprawnie. Wy tu takie wredne jesteście, ja pierdolę.

Gość kremooweczkaa
Damascenka Niby wiem jak jest, ale i tak mnie to wkurza. Bo domyślam się, że czasem ktoś takimi odpowiedziami się jednak przejmuje.

Wiem, wiem... Kiedyś panny zaszczuły tu jedną dziewczynę. Wolę nie wiedzieć, jakie te panny są w świecie realnym.

Gość woplciaaaaaaa
Kocha,ale nie tak mocno jak ty jego

Gość rdrrtiuhuhhiu
ja tak zawsze mówię przyjaciołom lub chłopakom, z którymi byłam ale kochałam w tym czasie innego. mi tak kiedyś powiedział były odnośnie jego dziewczyny. może kocha cię ale niezbyt cię pożąda albo kocha cię tak delikatnie?

Gość zadajeszsiezpodrzeczami?dlacze
ze masz do czynienia z kurwa hujowa i egoista a co ,,kocha,, to swoja wygode i to co ,,lubi,, i nie pasuje do takich wartosciowych ludzi jak ty a co?

Gość lampka wina razy dwa
faceci są popierdoleni, ale ja mam podobno uprzedzenia to może nie są, tylko ja myślę że są. ale ci co tak mówią to są popierdoleni na bank bo po co inaczej by z tobą był i tak pierdolił od rzeczy no po co - bo jest popierdolony (pamietaj ze mam uprzedzenia)

Gość lampka wina razy dwa
jesteś z takim dupkiem jesteś i siedzisz jak na bombie zegarowej jakiejś bo nigdy nie wiadomo kiedy jemu się odwidzi. ehhh Tylko pamietaj że ja najprowdopodobniej mam uprzedzenia.