Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coca cola light30

wyrzuciłam bratową z powodu prezentu dla córci i cała rodzina ma do mnie żal

Polecane posty

Gość coca cola light30

:O moja córcia miała urodziny w weekend i zorganizowaliśmy imprezkę rodzinną. zeszli się goście a bratowa na końcu i wiecie co kupiła? pieska! no się wkurwiłam bo my nie mamy czasu na zajmowanie się pieskiem, chcę w wakacje wyjeżdżać a nie myśleć jak mu zorganizować opiekę, nie mam ochoty wstawać na poranne spacery i zimą chodzić po parku. poza tym córcia jest za mała na zwierzątko a bratowa idiotka kupiła psa bez naszej zgody. teraz wielka obraza rodziny, córka wyje bo chce pieska, teściowa twierdzi że to TYLKO pies itd. eh mam dosyć wszystkich

Gość poyebane babska
Też bym wyrzuciła z domu bratową. Kto kupuje dziecku takie prezenty nie uzgadniając z rodzicami dziecka ??!! :O:O A jakby mała miała alergię ? Ja pierd..e :O

Gość no pff bez jajec
dobrze zrobilaś kup bratowej krowę i niech się cieszy :P

Gość wermd
zrobilabym to samo co ty .... nie cierpie takich prezentów!!!

Gość poyebane babska
Mam pomysł. Jak bratowa będzie miała swoje święto typu urodziny czy imieniny to kup jej małego szczurka. Zobaczysz jaka radość :D Twoja oczywiście hahahah :D

Gość coca cola light30
no właśnie :( teraz próbują wpłynąć na moje emocje i teściowa gada że oddadzą psiaka do schroniska. no kurwa mać, gada tak jakby to moja wina była - jej mądra córeczka kupiła psa to niech się teraz martwi o niego :O

Gość cxgdh
sie zachowac nei potrafisz :o po co od razu wyrzucac czlowieka, trzeba bylo odmowic przyjecia prezentu

Gość wermd
ahahahaha dokladnie.

Gość coca cola light30
a co z tym psem? mózgu nie masz? jak wytłumaczę potem córce że piesek był przez te 5godzin w domu a potem już go muszą zabrać?

Bratowa ewidentnie przegięła, miałaś prawo tak zareagować. Obdarowywanie żywymi stworzeniami bez uzgodnienia jest nie na miejscu.

Gość po pierwsze ...........
zero kultury z twojej strony trzeba bylo odmowic przyjecia prezentu a nie wyrzucac bratowa ! trzeba bylo powiedziec tak dziekuje ,ale prezentu przyjac nie mozemy - tak trudno ?! Jakby nie patrzac to ty bardziej po chamsku postapilas

Gość coca cola light30
ale co miałam zrobić z tym psem?? tak jak mówisz to moge nie przyjąć wazonu, odstawić na bok i tyle ale co z tym psem? bratowa stoi w drzwiach z psem i co miałam zrobić?

Gość przesadzilas
byla bezczelna a ty jeszcze bardziej,nie potrafisz odmowic tego pieska? wyrzucilas ja za to? chyba cie pojebalo,moglas to zalatwic w taki sposob zeby nikt sie nie obrazil ,moze ta bratowa sie pomylila w wybraniu prezentu ale napewno nie chciala ci to zrobic na zlosc !!!!

Gość trzeba bylo grzecznie
odmowic przyjecia prezentu powiedz bratowej ze w takim razie niech piesek bedzie u niej mieszkal a twoja corka bedzie go odwiedzac i po sprawie zeby od razu wyrzucac goscia !?

Gość coca cola light30
ale co miałam zrobić!! dzwonek do drzwi, w drzwiach bratowa z głupim uśmiechem i z psem pod pachą (ze wstążką więc wiadomo że to pies dla małej) to jej powiedziałam, że nie ma mowy aby ona ten prezent dostała. bratowa mogła przecież wrócić do siebie i psa zostawić i przyjechać znowu, miałam go wywalić na dwór? normalne jesteście?

Gość przesadzilas
dziewczyny wydaje mi sie ze to prowo,bo nikt normalny nie wyrzuca ludzi z domu za cos takiego !! pomyslcie !!

Gość nie no to jakas iditoka
ta twoj bratowa. jak mozna czegos takiego nie ustalic z rodzicami. bez sensu! oddaj jej tego pieska i niech znajdzie jakis dom dla niego. ale to jak najszybciej! niech ona sie martwi. I nie trzeba od razu oddawac do schroniska! mozna znalezc mu nowy dom poprzez internet - sa rozne serwisy. dac ogloszenie ze zdjeciem do gazety - niektore zrobia to za darmo. Wiem co mowie, znalazlam w ten sam sposob dom dla 3-ech pieskow. W Krakowie. Pozdr

Gość coca cola light30
tego psa w domu moim nie ma, wiem tylko że jest u teściowej póki co i próbują na mnie wpłynąć właśnie strasząc że oddadzą go do schroniska! bratowa ma koty więc psa w domu nie może trzymać i nie powiedziałam jej, że ma nie wracać tylko że z psem nie wejdzie, może przyjść bez niego! miesza w głowie 4letniej dziewczynce że raz ma pieska a za chwilkę nie

Gość a ta twoja bratowa
to jakas mloda osoba ze tak nieprzemyslany prezent zrobila ?

Gość coca cola light30
ma 26 lat więc chyba rozumu powinna trochę mieć :O

Gość WilliamowPell
fakt.. takie rzeczy się ustala wpierw z rodzicem... ja co prawda bym z domu nie wyrzuciła ale swoje bym jej powiedziała

Gość coca cola light30
no to pytam, co z tym psem zrobić jak ona stała w drzwiach z nim??

Gość bellisimmaaa
też kiedyś na urodziny męża dostaliśmy psa w prezencie :O i to krzyżówkę wilczura z dobermanem :O fuck! wqurwilam się na maxa, ale mąż psa wziął, siostry nie wyrzucił za drzwi. Po 2-ch dniach psa oddaliśmy w dobre ręce, koleżanka psiaka przygarnęła ;) a ty na urodziny kup bratowej 2 chomiki lub kota :D jej mina - bezcenna :D

Kocham zwierzęta, ale nie cierpię tak bezrozumnych ludzi którzy chcą na siłę uszczęśliwiać nimi innych!! :o PRzez takie super chciane prezenty sa własnie zapchane schroniska :o Co to za piesek był? Jeszcze chomika czy królika jakos by sie dało przyjąć, zwierzatko wkoncu malo absorbujace, a dajace dziecku duzo radosci i nauki opiekunczosci.. Ale nawet przy takim prezentcie powinna ostro dostac do zrozumienia, ze to skrajnie nie odpowiedzialne.. Ale pies? :o

Gość iaaaaaka
a twoja bratowa jest córką Twojej tesciowej?

Gość skoro już wynikł temat
to może postarajmy się poszukać optymalnych wyjść z takiej sytuacji, co by nasza pisanina komuś się na coś przydała. Niestosowność takiego prezentu nie podlega dyskusji i dobrze, że prezentu nie przyjęłaś, ale uważam, że bardziej wychowawczo i z większą korzyścią dla Twojej córki byłoby poszukać nowego domu dla pieska wspólnie.

Gość daj jej pająka albo
węża ....to byłby ubaw!MASZ CAŁKOWITĄ RACJĘ,ŻE JĄ WYWALIŁAS LEPIEJ JAK SIĘ BRATOWA OBRAŻA NIŻ DZIECKO W SWOJE ŚWIĘTO MIAŁOBY PRZYKROŚĆ !

Gość stevenka23
witam, jaki to piesek?? Jesli jest maly i mlody to chetnie go przyjme. Jesli moge prosic o jakies zdjecie czy cos na adres nietoperek0@onet.eu Biedny psiak niczemu nie winien, dlaczego mialby trafiac do schroniska??

Gość gość
Spójrz na datę !