Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izusiowa Mama

Teksty dzieci.

Polecane posty

Gość Izusiowa Mama

Moja roczna córeczka nie mówi raczej wiele. Za to z uporem maniaka mówi "nie" oraz " nie wiem". Wpada jej kuzyn trzy letni i krzyczy "ciocia, ciooooocia, a Iza umie mówić!!!" Na co ja, "tak a co mówi?" Na co bratanek odpowiada, "nie wiem, bo ona nie chce mi powiedzieć. Co się jej pytam, co mówi, to mówi "nie" ) Moja 5 letnia chrześniaczka w tym roku miała pierwszy raz religię. Pyta się, i jak tam na religii. Odpowiedź "a dobrze". A co robiliście " a kazali nam o Jezusie śpiewać, ale jak mi każą o nim ciągle śpiewać, to ja tam z nudów oszaleję" :).

Gość Jjfsdfhjklhgf
Szłam z moim 5 letnim synkiem ze sklepu . Kupułam mu czekoladke i mi sie spytał jakiego koloru jest bo przez opakowanie nie było widać ja na to że ma kolor jak kinder jajko a syn do mnie : " co ty mama oszalałaś, głupoty gadasz :/ albo było zimno strasznie wiał wiatr deszcz mżył i przychodzi do mnie i do mojej mamy. Siada koło niej i sie pyta: babciu co to za pogoda za oknem ? Mama:" zimno i deszczyk pada" a syn na to : (smoka i kręci głowa) po chwili : " dziwna pogoda" :) .

Gość motylekkolorowy
Mój syn 2,5 roku: ,,Mamo a gdzie poszło to lato? Do Tesco? na mój wykład o tym, że lato juz mija, odchodzi.... Najlepsze jest jednak pytanie, które powtarza codziennie:,, Mamo, a kto zbudował mamę i tatę?''

Gość kotkamala
znajoma znajomej mowi do swojej 2,5 letniej coreczki: kochanie bardzo mnie drazni jak grzebiesz w moim telerzu. corka na to: interesujace :))))

Gość przyszła mama123
dzieci so kocgane i takie pocieszne! mama izy super ta chrzesnica:)

Gość elwala
3 letni tomek do mamy: mamus ide do pracy, nie placz -dobrze synku a kiedy wrocisz? -wczoraj :)

Gość przyszła mama123
męza chrzesniak biega na golasa po pokoju i mąz do niego Kuba co ty tak na golasa wstydu nie masz? na co kuba jescze nie!! kuba 2 lata!

Gość Mama córeczek
Moje dwie łobuzice rozrabiają bardzo głośno w swoim pokoju. Z kuchni mówię do nich, że zaraz się do nich przejdę. Usłyszawszy to młodsza (3,5letnia) mówi do starszej - " słyszysz? Mama nam wpieldoli!"

Gość przyszła mama123
haha dobre!

Gość Jjfsdfhjklhgf
Elwala mój synek to samo mówi jak mu sie pytam kiedy wróci to "wczoraj" usłysze. o przypomniało mi sie . Mój synek kiedyś patrząc na reklamy dojrzał jakąś zabawke piekarnik czy coś . I mi sie pyta : mamo kupisz mi to " a ja na to : a skąd synku mam wziąść pieniążki . A synek: " no przecież są u nas na koncie " ( rozwaliło mnie to doszczętnie )

Gość Mama córeczek
Wieczorem młodsza kładzie się do łóżka spać i mówi do taty - " Tatusiu pokryj mnie!" Chodziło jej oczywiście żeby ją przykrył kołderką.

Gość Jjfsdfhjklhgf
Dobre he he "pokryj mnie"

Gość oł noł
"Mama nam wpieldoli!" "O Zenada.

Oj, ubawiłam się po pachy. Mój syn ma dopiero 6 miesięcy, czyli wszystkei fajne teksty jeszcze przede mną - ale fajnieeeeee -)