Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JJanka Cichocka

dzisiejsza mlodziez jest taka tepa i prostacka czy tylko mi sie wydaje?

Polecane posty

Gość JJanka Cichocka

?

Gość dfghgfgdfhjdrfxz
niby dlaczego? buważasz może tak dlatego że dzisiejszy poziom intligencji przerósł staruszków

Gość sprośny kleryk 21
nie pierdol starucho tylko obciągnij swojemu mężowi pod mięśniem piwnym kurwo-i-dupodajo!!!

Gość a ja jestem atrakcyjną
niestety ale się zgadzam. widać chociażby po tym ilu maturzystów nie zdało jakże trudnej matury :D

Gość JJanka Cichocka
a jednak mialam racje :)

Gość JJanka Cichocka
no. A matura byla w tym roku straaaasznie trudna hahahahaha :D

Gość sprośny kleryk 21
zwłaszcza że pisałem z religii:> belferko-dupodajko

Gość dfghgfgdfhjdrfxz
nie zdało , hmm a ty zdawałeś w czasach komunizmu gdzie nauczyciele sami roznosili rozwiazania zadan i rozdawali je wśród głąbów , którzy dzisiaj udają inteligentów ,wrród których jest najweiksza przestepczośc gwatły kradzieże , korupcje ! dziekujemy wam inteligenci

w ogóle z wiedzą ludzie są na bakier. ja rozumiem że ktoś np nie jest orłem z matematyki ale żeby podstaw nie znać? to samo się tyczy polskiego. a już nie daj boże jak sami muszą pomyśleć albo się wypowiedzieć np co robili podczas wakacji w jęz. angielskim :D

Gość grzeszne pomarańcze
tępaki na cafe pyskować potrafia a nauczyc sie porządnie to du.pa zesrana:D

nie, zdawałam nową maturę więc mi nikt nie powie że jest trudna :) i jestem na bieżąco bo siostra będzie zdawała teraz w maju :)

Gość =-ugfguioiuhghuioikjk
uwazam że dzisiejsza młodziez jest bardzeij utalentowana i inteligentniejsza lecz może bardzoiej leniwsza

Gość stare zgredy gorsze są
a ja dzisiaj widzialam pod sklepem facetow zuli najebanych i to dopiero bylo prostactwo, chamstwo, obrzydliwosc mnie bralla jak slyszalam ich bluzki, i to NIE byla mlodziez ale dziady od 40 az do 70

Gość sprośny kleryk 21
te cichocka czego uczysz? te atrakcyjna kiedyś mówiło się "przewojenna inteligencja" a dziś to kurwa że je mać jest "peerelowska inteligencja" kontra my:>

nikt nie mówi, że cała młodzież jest zła i tępa :) chcesz zobaczyć prostactwo - idź do jakiegoś klubu dla plastików i lalusiowatych boyów :D tam jest młodzież a nie żule zresztą, taki żul to Ci nic nie zrobi a gnojek może Ci kosę sprzedać za telefon :]

Gość yuioiuhghiojhjk
ja zdawałam 5 lat temu i ok.tylko prosze porównac waszych dziadków, wujków jak zdawali jak wyglądała matura 100% zdawalnosci na 100 :) ddzisiaj nad maturzystami stoi 5 nauczyccieli z karbinami i nie ma zmiłuj , nikt nikomu kartki nie poda z rozwiazaniami jak to było kiedys dlatego mieliśmy przez cały czas takie wspaniałe społeczeństwo głupków, gdzie dzidiaj idac do urzędu pani wypisuje mi oświadczenie z 7 błędami w tym 1 ort :)

Gość sprośny kleryk 21
jedyna kulturalna młodzież to ta na czarno ubrana...

Gość grzeszne pomarańcze
janekrys niestety ale autor ma racje, dzisiejsz mlodziez to typowe debile. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHA

kochana, kiedyś ilu ludzi szło do liceum? każdych z nas dziadkowie są po liceum i po studiach? większość szła do zawodówki a tam matury nie było :) a dzisiaj?

Gość reehsj
Pani Janko ma pani rację jest strasznie a najgorzej jest z dziewczynami, większość po prostu zachowuje się oraz ubiera jak lafiryndy, żadnej klasy ani polotu. Pracuję wśród różnych ludzi już dziesięć lat z okładem i obserwuję zastraszający spadek kultury wśród młodzieży. Czasem aż się śmiać chce z poziomu rozmów licealistek. A gusta, coś okropnego, gębusie wypacykowane jak cyrkowe akrobatki z ZSRR. Język i formy wypowiedzi na poziomie rynsztoka. Nawet mi już ich nie szkoda, śmieszni są....

Gość sprośny kleryk 21
zabawne, taka cichocka na przykład uczy pewnie jakiegoś ruskiego czy coś tam i nie ma pojęcia o współczesnym świecie. niech spierdala do "kantorka" "profesora od wuefu" to przynajmniej ją wygrzmocą dewotkę!

Gość xxxcxccx
no sory ale ktos te dzieci wychowal na taa straszna mlodziez, to dorosly krztaltuje charakter dziecka jakim bedzie a nie dziecko same sobie, rodzic jest od tego,wiec wszelkie zalzalenia prosze wlasnie do tych rocznikow 1960-1970 co wlasnie robią z wlasnych dzieci

Gość yuioiuhghiojhjk
ale tez nie można mówić że młodziez jest tępa , zawsze głukek sie znajdzie,w kazdym środowisku, tylko przerażają mnie urzędy w których pracuja te stare komunistyczne babcie z ordynarnymi odzywkami ,które powinny raczej utrzymuywać etat w WC

Gość grzeszne pomarańcze
poniewaz poziom nauczania tak się obniżył,ze byle kretyn ma mature nie mówiąc o"studiach" 2- letnich.To są studia!!!!!!!!!!W doopie kochani!!!

Gość sprośny kleryk 21
Pani Janko dobra mineta by ci się przydała! ot co, a co do dziewczyn to bardzo dobrze że takie lafiryndy bo im bardziej otwarte tym więcej wyrucham!

Gość Rane Boskie- Jestem Kioskiem.
Jako przedstawiciel młodzieży czuję głęboką urazę. :(