Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i kuvfrevrftvr

niski facet ponizej 180 cm wzrostu nie ma szans w zyciu szczegolnie z kobietami

Polecane posty

Gość gość
Jak masz 175-180 to trzeba sie rozglądać za niskimi laskami 155-160 troche dziewczyn w tym rozmiarze tez sie znajdzie wtedy zostanie zachowana idealna różnica 20cm.

Gość gość
Autorze twoja reguła nie działa jeśli niski facet jest przystojny i ma przebojowy charakter. Wtedy może mieć full lasek i tych wyższych tak samo. Wiem to z doświadczenia, a jestem wysoką kobietą. Także nie o wzrost tutaj chodzi. Mnie to nawet podnieca jak facet jest niższy ode mnie, a jego to nie zraża heh

Gość gość
gość dziś Oki. Ale większość facetów ma przeciętną aparycję i nie jest specjalnie wygadaja wtedy trzeba nadrabiać wzrostem.

Gość gość
a najbardziej zalosne sa takie konusy ponizej 180cm, ktore pragna nie wiadomo jak pieknych kobiet :D madrych, oczytanych, elokwentnych, zwinnych i gibkich, zwracajacych swoim wzrostem(sick!) i uroda uwage calego otoczenia no zalosne i zabawne :D ale to chyba nieudolna proba leczenia kompleksow?

Gość gość
Ja tam lubię takich średniego wzrostu albo wręcz niskich, mój partner nie ma tych "magicznych" 180cm. A na Mundialu spodobał mi się reprezentant Szwajcarii Shaqiri - niski, ale przypakowany i taki dzikus :-P A ten to nie ma nawet 1,70:-P

Gość gość
ja mam 170 plus szpilka ok.9cm max, i lubie takich 178-187 max.

Gość gość
Ma 172, jest lekarzem, pewnym siebie i bzykal pół miasta, znam takiego