Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedyśbyłam inna

gdy nie masz komu pozrzędzić-zapraszam

Polecane posty

nie mam piwa jednak:( a mnie smak naszedł....jest tylko becherovka metaxa albo jack daniels ;(

hehe u mnie piwko wlasnie stoi i czeka na męża, i tak to piwo patrzy na mnie i woła zebym sie poczestowała, ale nie moge tak sama hehe ale nie chlodze, zimno jest mlody jak wróci to wypije takie o pokojowej temperaturze:)

Zawsze możesz zagrzać je bardziej udami:D...takie piwko to bajka:D

Dobra idę po becherovkę...co tak sama będziesz piła :P

Za zrzędy....bo mimo ze są francowate i wnerwiają to jednak i tak je kochamy:P cheers, ege szegedre

zdróweczka moi nowi współtowarzysze:) ja tez zmykam, jutro wkoncu do pracy, pobudka o 5,40 bede dopiero po 20 jakbyscie tęsknili;)

jak zagrzejesz mi piwo to będę tęsknił:P

Alez Wam zazdroszczę- siedza przed kompem i sobie popijają :p......chyba wszyscy macie laptopki........a ja zanim odpalę mojego kolosa............stary krzywo by patrzył i marudził........młoda zabiera komputer na cały wieczór................eh

Gość smutny ten topik bez desznika
Nie mogę przestać myśleć o duchu cafe. Umieram z tęsknoty. Nie mogę o Nim zapomnieć, nie mogę sobie z tym poradzić. Sytuacja patowa :(

Gość kultywator
śniły mi się zęby, chuj wie poco ale mi się śniły

Gość kultywator
:O

Gość Kto mnie odprowadzi?
Cześc Ja na razie nie mam tez powodu do narzekania, ale mysle, ze w ciagu dnia cos sie znajdzie:D Chyba wybiore sie do szkoly tanca, bo chce sie zapisac. Czas robic cos dla siebie...

A ja musiałam przełożyć dziecku wizytę u diabetologa, chory jest. I znowu muszę skombinować receptę na paski do glukometru, bo mi nie wystarczy- tak jest, jak się ma coś coś na styk. Pozdrawiam :)

Gość Kto mnie odprowadzi?
Olinka zycze zdrowia Twojemu dziecku:) U mnie tez slonce. O własnie przypomnialam sobie, wczoraj na yt na kanale mojeciasto ogladalam jak kobieta robi ciasto balowe - biszkopt przekladany roznymi masami... szkoda tylko, ze to ciasto kosztuje miliony, maslo orzechowe, masa kajmakowa itp itd no i biszkopt nieczesto wychodzi dobry, wiec jak zarobie ten pierwszy milion to je sobie zrobie:O Bo na razie to mnie nie stac

Jestem jestem :) SIłę mam, a jakże. Zaledwie jedno piwo wczoraj wypiłam, a to, nawet jak na moje marne możliwości, dawka niewystarczająca do następstwa w postaci kaca ;) Objadłam się frytkami i tu pojawia się powód do zrzędzenia - trzeba będzie spalić, bo a nuż zacznie się odkładać? ;)

nawet 3 nie trafiłem:( yhhhhhhhh ale jest szansa na 35 mln:P ja wypiłem jednego głebszego dla zdrowia:P wypraszam sobie w zyciu swym długim tylko 2 razy urwał mi sie film po alkoholu a tak to zawsze pełna kontrola