Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedyśbyłam inna

gdy nie masz komu pozrzędzić-zapraszam

Polecane posty

Gość Ana...
Mam dzisiaj taki dzień,że taka "wyjazdówka" by mi się przydała:)..jak nie z jednej strony, to z drugiej człowiek oberwie...eh...szkoda gadać...

Co do zbiórki to musimy wspólnie ustalić. Ja z centrum na wschód się wybieram, więć chyba trochę nie po drodze do Was. Będziecie musieli dojechać na mazowsze ;)

Gość Ana...
Czemu to życie takie pogmatwane musi być??:(:(..codziennie trzeba się z nim za bary brać....a skąd siłę brać??....znowu mnie nachodzi dolina...chyba przez tę pogodę.

Gość Ana...
Podaj tylko namiary to się teleportujemy:D:D:D:D

Gość Ana...
Wiem...wiem...ale co mnie nie zabije to mnie wzmocni...wiesz niejedno już w życiu przeszłam i nie tak łatwo mnie zagiąć...są chwile, że zacinasz zęby i niema że boli...idziesz naprzód.....tak musi być.

Gość Ana...
U mnie jest tak, że im trudniej tym bardziej pnę do przodu...jestem zahartowana sztuka i wielu się już przekonało, że nie odpuszczam dopóki nie wyczerpią się wszystkie możliwości....sama nie wiem skąd mam tyle siły.....ale to temat na dłuższe posiedzenie a teraz zmykam, bo jeszcze mam coś do załatwienia......udanej zabawy życzę-wzorowa:D:D:D:D

Gość mam zamiar
ja bawilam sie 2 tyg temu teraz pozostalo mi tylko pozrzedzic ze tak szybko minęlo ale dla ciebie - udanej zabawy. ana gratuluje wygrac z NFZ to duza sztuka . a teraz trzeba pozrzedzic siostra mnie wkurza , syn mnie wkurza, meza nie ma wtedy kiedy potrzebny, sniadania do pracy zapomnialam i glodna caly dzien chodzilam , kawe na ózko wylalam , wiem nie powionnam jej na tym miejscu pic.pozdrawiam

Gość Ana...
Nie przejmuj się kawą:)...można ją pić w łóżku....ja piję co niedzielę:):)...mój Romeo mi ją przynosi:p:p...eh lubie te niedzielne poranki...jedyny taki dzień w tygodniu,...Bo przecież zdarzają się takie właśnie dni jak dzisiaj, że nic tylko włosy rwać z głowy.Najważniejsze żeby się nie uginać, tylko do przodu...:D:D:D...mam nadzieję, że wieczór będzie lepszy i jutrzejszy dzień też......

..To może i mnie zabierzecie? Zmieszczę się.. choćby w bagażniku.. ;) A jeśli weźmiecie L., to ze śmiechu schudnę o 5 kg.. :) Znudził mnie mój denny niewielbiciel :P Od teraz jestem na czarno ;) - ZawszeMłodaiCierpliwaAzeŚmiechuLedwoŻywa :D

Gość mam zamiar
uboga przemysl to . Bagaznik bagażnikowi nierowny.Zebys potem nie zrzedzila /zanadto oczywiscie/

Gość mam zamiar
A L. ten to ma tu powodzenie pewnie jeszcze nic nie wie a juz prawie na wesele jedzie i w dodatku to nie on ma prawie zgwarantowane miejsce w bagazniku. W koncu ktos musi prowadzic.

Gość mam zamiar
uboga napisalam ze nie on / L./ ma prawie zagwarantowane miejsce w bagazniku

Gość mam zamiar
a tam juz sie sama zamotalam nie to chcialam napisac wiec albo przeczytaj ten post wczesniej szy jeszcze raz albo niech tak zostanie jak jest bo chyba nie dojdziesz z moim tekstem do ladu hahahah

Gość mam zamiar
bez sensu co za kretyn sie nudzi

Hmmm wesele jakie wesele:P Niestety dziewczyny muszę się przyznać, że nie lubię wesel:) Nawet nie wyobrażam sobie swojego najlepiej wyjechałbym tylko z panią 2D zawarł związek i wrócił po 2 tygodniach urlopu i seksu non stop:D

Gość mam zamiar
L. jakbys pojechal z kiedysbylam inna i ana tobys od razu zdanie o weselach zmienil . No nie dziewczyny?

Gość mam zamiar
ja bym chętnie poślubiła desznika :)

Hmmm w sowim życiu byłem tylko na 2 fajnych weselach.....więc zdania nie zmienię...no chyba, że na swoim będę to wiadomo wypas :P ale kto wie kto wie. W naszym społeczeństwie nie zrób wesela, nie zaproś rodziny to cie za dziwaka wezmą i focha walną;) A teraz..........Otwieram piwko ze swoją ......rączyną:D Dziś nie będę zrzędził. Poprałem poprasowałem, posprzątałem......

Gość krynnn
Hmmm...wszystkie zrzędy mają dzisiaj wolne od zrzędzenia?? :):):)

Gość Ana...
Śpią po weselu...:D:D:D:D

Gość Ana...
Kocham desznika...:D:D:D:D:D:D

Gość Ana...
Znowu Ana podszywa się pod Anę.....Desznik nie w moim typie:):)