Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedyśbyłam inna

gdy nie masz komu pozrzędzić-zapraszam

Polecane posty

annadaniella to to wszystko pisze "uboga ale krewna"- nikt inny, tylko się wystrachała,że ja wiem kim ona jest bo znam jej nazwisko (pisałam tam wyżej) No i ta nasza Uboga -zresztą Barbara-jej na imię ...he he he używa teraz róznych nicków a że Ty jej też podpadłaś wczoraj bo napisałas ,ze nieładnie podszywać się pod kogoś to postanowiła dać Ci popalić- prymityw z niej do potęgi normalnie porażka przez masakrę ....., ona sie chyba podnieca tym ,ze my się nią interesujemy, proponuje ja olać zwyczajnie i nie dawajmy się jej prowokować-bo ona na to tylko czeka .... Ma kobieta swoje lata już -nie jest taka młoda ,ciągnie pod 50-kę a taka dziecinna widac ... nie wypada starszej pani , nie wypada ...

Gość xxxxyyyyzzzzzzzzzz
Ja nie jestem Uboga. Interesuje mnie to jak zdobyłaś jej dane? Jeśli zrobiłaś to nielegalnie jest to przestępstwem, za które możesz odpowiadać karnie.

Gość martusia80i
Motorolka ukradła mi nicka zaczerniła go sobie babsko jedno he he ma zajecie kobieta

a ja doskonale wiem kim ona jest ... wiem duzo więcej nawet i jak zechcę to będę wiedziała ze to ona pisze nawet jak wymyśli 100 ników sobie !! zresztą polazła na inną kafeterię i podszyła się pod inną osobę z która pisałam- szybko się zoriętowałam ze to ona i tamta osoba też juz zaczerniła sobie nicka Ciekawe czy będzie jej do śmiechu jak jej córka albo synek np ... przeczytasją co ona wypisuje w internecie .... ogarnij się babsztylu wreszcie bo takie wulgaryzmy w ustach kobiety to świadczy o tym ze jesteś nie zadowolona i niewyżyta seksualnie - lecz się !! Teraz widzisz annadaniella ,ze to jest wkurzające jak takie " zero" a nawet -"minus sto" jak ona podszywa się pod nicka

Gość martusia80i
ja annadaniela1 pisze do ciebie motorolka......kurcze napisalam jak ty bys mi nicka ukradla ktos sie podszyl pod mojego AnnaDaniela1 co za baba jutro wymysle sobie nowego i zaczernie teraz pisze z komorki i ciezko pa

Gość martusia80i
motorolka ukradła i zaczerniła mi nick. To ja wymyśliłam nick motorolka a ty go ukradłaś co za babsko

Gość xxxxyyyyzzzzzzzzzz
motorolka- pamiętaj, że podawanie danych osobowych na forum jest przestępstwem, a Ty podałaś imię i nazwisko.

posłuchaj Uboga- jesli jeszcze jeden raz napiszesz coś pod moim adresem -udając kolejną "martusię80i" czy inną to nie będzie Ci do śmiechu- odwal się od nas ok ??? jesteś stara - brzydka ,nie masz figury ładnej okularnico i Ci żal czy o co chodzi???? wnuczka się zajmij a nie na internecie buszujesz !!!!! Nikomu nicka nie ukradałm, piszemy sobie z annądanielą a ty się nie potrafisz od..pierniczyć od nas/ sama nie wiesz babo co wymyślic , jak mogłabym ukraść nicka jakiejś martusi - gdzie jest jej jakakolwiek wypowiedź wcześniejsza pod tym nickiem???? puść linka to pogadamy hehehe

ha ha ha , ja wiem co jest przestępstwem a co nie , po za tym takich imion i nazwisk jest jak psów burków, kazdy moze sobie pisac srutu tu tu więc nie trzęś portkamu uboga ,peselu Twojego nie podam :-)

ha ha ha ale się usmiałam, Ty Uboga nawet się nie spodziewasz kim ja jestem , zdziwiłabyś się :-) i mówię do Ciebie grzecznie , odwal się -proszę po dobroci ,grzecznie i kulturalnie ok?

"xxxxyyyyzzzzzzzzzz " "martusia80i" " obeznana z tematem" .... to wszystko "uboga wypisuje ;-) annadaniella1- na czarno jesteś i dobrze ,juz pod nasze nicki się nie podszyje to chore babsko

Może trochę pozrzędzę. dzisiaj miałam smutny dzień bo mój mąż znowu mnie uderzył- lekko ale zawsze to przykrość. Chciałam sobie poprawić humor i weszłam na kafe i co znajduję- szalejące, podszywające się babsko!!! Nie wie z kim zadziera, nie wie kim Ja jestem!! Jestem... gospodynią domowa i to nie byle jaką !!!

ja ha ha ha ha , co za głupia uboga- dalej się podszyła pod mojego nika, moj mąz mnie nie bije idiotko!!!!! widać musze zmienić jednak nicka bo ta baba nie da za wygraną a ja tez uboga nie dam za wygraną - i zobaczymy kto na tym lepiej wyjdzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość lo Asz ka
dziewczyny, kurczę, ale kiszka :( A taki fajny topic był... A ja się można podszyć pod czarnego nicka? Bo wydawało mi się, że nie mozna?

od godziny 22:29 -pisze juz uboga podszyta pod moim nickie nie wiem ale chyba tej kobiecie sprawia przyjemnośc to co robi bo innego wytłumaczenia na to nie znajduję.... smutne - zrozumiałabym jakąś nastolatkę ale kobieta grubo po 40-stce tak się nie powinna zachowywać , chyba to o czymś świadczy prawda???? Myślisz ,ze ktoś Ci uwierzy???? Myslisz,ze ja bym o sobie takie głupoty pisała?. ze jestem taka czy inna, myslisz ze ktos uwierzy w to ze teraz na tym topiku gdzie nikt juz nie pisze prawie -bo ty ten topik zabiłas swoimi wulgaryzmami wyznawałabym coś takiego ,ze mąż mnie uderzył??????? normalnie trzeba mieć nierówno w głowie zeby tak robić ..... a jak chcesz to pisz sobie te bzdury-mnie nikt nie zna tutaj a Ciebie ja znam i mam ta przewagę, chcesz to ci wystawię taką opinię wśród rodzinki i sąsiadów ze ci się odechce robic tego co robisz.... annadaniella ---Ty wiesz ze to ta uboga wypisuje wszystko, bo widzisz pod ciebie tez się podszyła i pisała głupoty, podejrzewam,ze wczesniej miała mojego nicka u siebie i sobie go łatwo zaczerniła ....

no widac można bo udało jej się to po raz drugi- więc ja tutaj juz sobie daję spokój i nie będę pisała bo to nie ma sensu ale uboga przesadziła ............ zabiła topik trudno-przykro mi i przepraszam za nią ..... annadaniella ,dzięki -fajnie mi się z Tobą pisało

no co nie podszyjesz się już uboga? annadaniela-----trzymaj się:-), nie wierz w nic głupiego co ta uboga -chora psychicznie kobieta napisze,wiesz ,ze cię polubiłam tutaj i nic pod twoim adresem bym nie napisała nigdy ,jak coś przeczytasz to bądź pewna że to ona napisała pod moim nickiem- to ja motorolka i aniulka0909....trzymaj się ciepło

trzymajcie się ciepło... kocham was tylko nie kocham Ubogiej. zaraz się wyloguję i wejdę znowu na innym nicku żeby ta szmata nie zdążyła się podszyć. Mogę tak robić przez całą noc

no tak jak myslałam tu też się podszyła- ok widze ze frajdę ci to sprawia mi tez cos sprwai -ale na pewno nie będę używała wulgaryzmow na kafeterii, kazdy wie ze ty to robisz uboga ale krewna i to jest do rozpoznania ze to ty się aktualnie podszywasz hehehhe przykre i smutne swoją drogą, przydałoby się zebyś sobie drzwi odmalowała wejściowe w domu, bo taki duzy dom a taki brzydki kolor drzwi macie.... pozdrawiam Motorolka 30-aniulka 0909 czy jak tam wolisz :-)

Gość lo Asz ka
hej Martusia. Widzisz co się dzieje? :(

przerabisz literke i mozna sie przyjrzec i wiadomo ze to ty krowo he kłaniam sie annadaniela :)

Gość ......... hehe ........
czaję ;) zauwazyłam :D

Gość ......... hehe ........
jak na kurę domową jestem całkiem bystra :D