Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedyśbyłam inna

gdy nie masz komu pozrzędzić-zapraszam

Polecane posty

obserwując poglądy mlodych to widzę , że chyba ktoś za kilka lat zrobi z tym całym burdelem porządek....Moja córka stwierdzila że jest ateistką i i tak nie wie po co idzie na to bierzmowanie :D

Gość AAAAna
Obserwuję tylko po znajomych moich dzieciaków...tam wszyscy są antyklerykalni...to są inne pokolenia i inaczej widzą te sprawy, a następne pokolenia nie będą inne. Sami sobie na to zapracowali. Wkurza mnie tylko ta religia w szkołach, bo to też jest nie z tej epoki

bo jeszcze my to jestesmy z epoki kiedy nasze np babcie były moherowe...a potem weszlismy w nowa epoke i jestesmy takie pół na pół a nasze dzieci już przeszły na tą naszą połówkę antyklerykalną :D Mam nadzieję że rozumiesz co ja tu bredzę :D

Gość AAAAna
Ja z klerykałami zawsze miałam na pieńku. Dzieciaki mam wierzące, ale w Boga nie w nich. Do kościoła chodzą jak maja taka potrzebę, tak jak ja....często jak nie ma mszy,bo wtedy jest spokój i można się skupić na tym najważniejszym

Gość AAAAna
Dokładnie:D:D...rozumiem doskonale:D...i jest tak jak mówisz...piszesz:D:D:D

Gość AAAAna
No bo u nich to tylko taca się liczy:D:D

Gość AAAAna
Ta pazerność ich zgubi...sami na siebie bat kręcą,,ludzie pokażą im gdzie ich mają...dobrze że papież się teraz za nich bierze, ale jak za dużo będzie im przykręcał, to go sami ukręcą

ich chyba tylko trzyma jeszcze to stare pokolenie....Ostatnio musialam iść z moja do tego kościoła, rozejrzałam się po ławkach i oprócz tych do bierzmowania to mlodych były tylko pojedyncze jednostki reszta to te babcie wszystkie. Jak to pokolenie odejdzie to juz chyba będą pustki

Gość AAAAna
Wybory to dla mnie droga farsa, bo i tak nie ma kogo wybierać. Od lat te same gęby tylko barwy zmieniają i dalej w te same stołki pierdzą i skubią wyborców, a oni pławią się w luksusie podczas gdy np. emeryci nie mają na leki, albo czekają latami do specjalisty...to skandal, ale nikt tego nie zamierza zmieniac

Gość AAAAna
Po bierzmowaniu, tej młodzieży nie zobaczysz już w kościele

Gość AAAAna
młodzi to nawet już ślubu kościelnego nie chcą brać, bo w urzędzie mają...dosłownie....10razy taniej

Gość AAAAna
To absurd żeby za udzielenie ślubu ksiądz żądał 1000zł, a i to zależy od parafii, organista prawie drugie tyle

Gość AAAAna
Tak, porządek tylko te stare wyżeracze trzymaja się łapami i nogami, jak długo mogą, a młodych nie specjalnie chcą dopuścić do władzy. A jeśli już się jakiś znajdzie to albo nie ma siły przebicia, albo taki oszołom albo jeszcze gorszy jak ci starzy...ech..szkoda gadać i ciśnienie sobie podnosić

Gość AAAAna
:D:D...nie martw się...będę żyć aż do śmierci:D:D:D....pisałaś niedawno, że jakaś tragedia Was spotkała...Cibie osobiście to dotyczy?

Gość AAAAna
Współczuję❤️....mam nadzieję, że był "inny" niż teściowa

Gość AAAAna
Dobrze wiem jakie to uczucie:(...przeżyłam to...nie jeden raz:(....zmieńmy temat...nie chcę rozdrapywać ran❤️

Gość AAAAna
Powiedz lepiej jak tam relacje z mężem??