Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedyśbyłam inna

gdy nie masz komu pozrzędzić-zapraszam

Polecane posty

Gość AAAAna
A jak tam w Madrycie i u makaroniarzy? Miałaś chociaż dobrą pogodę?:D:D:D:p:p

we Włoszech o tej porze cieplutko :D jadłam spagetti pizze i lazanię....siedziałam przy fontannie....i włazilam na hiszpańskie schody :D Aaaa i bylam jeszcze w Wenecji :D

Gość AAAAna
:D:D...wiem coś o tym:D.....ja moglabym pewnie male muzeum otworzyć:p:p

Gość AAAAna
Kurcze, fajnie:D:D.......a Włocha jakiego nie zagadałaś?:p:p:D:D

Gość AAAAna
Kurcze, fajnie:D:D.......a Włocha jakiego nie zagadałaś?:p:p:D:D

Gość AAAAna
E tam.....zawsze to jakaś odmiana by byla:p:p.....Włosi są ponoć bardzo temperamentni:D:D:p:p

Gość AAAAna
Inna....jesteś za bardzo konserwatywna:p:D.......kto wie .....jakbyś spróbowała, może zmieniłabyś zdanie:p:p:p

Gość AAAAna
No tak.....wolisz pewny grunt:D.....przynajmniej wszystko pod kontrolą:p:D

Gość AAAAna
:D:D.....ależ skąd:p.....przecież to samo życie Inna:D.....czasem i o tym mozna pożartować:p.....ktoś mi kiedyś nawet powiedział, że to najbezpieczniejszy temat:D

Gość AAAAna
A ja idę na powietrze.......dzisiaj jeszcze mam wyjazd....pa👄....miłego popołudnia

Gość AAAAna
Hm...erotyczne mówisz?.....lepiej nie, bo z racji mojego wieku ktoś mógłby mnie posądzić o perwersje:p:p

Gość gość
no wkońcu coś więcej do poczytania:)) Inna super że Wam robią z tym ogrzewaniem, bo pamietam jak w tamtym roku narzekałaś na zimno... no ja w tym roku muszę się przyzwyczajać do niższych temperatur, bo ogrzewanie gazowe tu mamy więc rachunki moga być kosmiczne... Ana ten ogród bez Ciebie by chyba nie trwał, tak jak Ty o niego dbasz to chyba nikt inny:) Zanim ja doczekam problemów ze szkołą Młodego to już będę babuleńką hehe, to mu koledzy będą pewnie dokuczać że babcie przyprowadza a nie mame.... coś się chyba za późno za to macierzyństwo zabrałam... ale póki co daje rade... powoli się przykładam do zakończenia przygody z cycem... zobaczymy jak nam to pójdzie... ale myśle ze te 7 mc wystarczą... zwłaszcza że początki były dla mnie masakryczne

mmm do Madrytu to ja też bym się wybrała.... posiedziała w jakiejś kawiarence przy drinku z parasolką;) popatrzyła na młode opalone ciała hihi xxx oczywiście to wyżej to ja, tylko znów zapomniałam się zalogować...

Gość AAAAna
Witam))....stawiam kawę...(_)?....(_)?...dzień dzisiaj niesamowity.....szaro, buro i mgliście a to na dodatek poniedziałek....i jak tu sie rozruszać na resztę tygodnia?....Ksawereczko👄.....jeśli nie musisz, to nie odstawiaj małego od cycusia:)....niech pije jak długo będzie mógł, bo to najlepsze co mozesz dać swojemu dziecku. Wie, że to jest dyskomfort, ale nie ma lepszego zamiennika, nie będzie tak chorował jak inne dzieci będzie się lepiej rozwijał psychicznie i ruchowo itd...a co jest równie bardzo ważne....ma bezośredni kontakt z Tobą, a Ty z nim. To chyba najcudowniejsze uczucie dla matki, gdy czuje jak dziecko ssie pokarm:)......dlatego...proszę przemyśl tę decyzję. Ja miałam 3 lata jak mnie mama odstawiła....pamiętam to:).....i jestem za to jej bardzo wdzięczna:)....nie twierdzę oczywiście, żebyś Ty tak długo karmiła, ale jeszcze możesz go śmiało mieć przy piersi. Nie słuchaj "dobrych" rad koleżanek ani nikogo. Ja wykarmiłam czwórkę i wyrosły na chłopów jak dęby(188-190wrostu i zbudowani jakby byli sportowcami), dziewczyny też piękne i kobiece atrybuty obydwie D.....:D:D...a do tego nie miałam żadnnych problemów z infekcjami, migdałami i tego typu, a jak już coś złapały jak to w szkole,to szybko i łagodnie to przechodziły. Rety!!!!....napisałam Ci litanie, alechciałabym, żebyśto dobrze przemyślała:) Masz tu dla niego👄👄👄👄.....i dla Ciebie również👄👄...i zagladaj tu:) Inna👄....gdzie znowu latasz:p:p.....chodź tu pozrzędzić.....no chyba że polujesz na Włocha. lub Hiszpana:p:p:D:D.....jak tam z meblami doszłaś już doładu?

Gość AAAAna
znowu mi literówki powyskakiwały, ale piszę z tableta:p....idzie mi coraz lepiej:p:p...wczoraj zainstalowałam sobie troche aplikacji:D...nawet mog. sobie pograć:p.....niektóre gry nawet fajnep:D:D:D

Gość bababrybababa
to teraz ja ponarzekam.powinnam przeprowadzic sie za miesiąc do nowego domu-ale brakuje nam 4 tys.nie mam umywalki i prysznica,mam gipsy,pokoje niepomalowane ,a w łazience brak kafelków.teraz mieszkamy w wynajetym i szlag mnie trafia ile kasy płace co miesiąc.no cóż najwyżej będę się myła w misce.mąż mnie wk*****a -ciągle chce doopy,nawet jak chodze w zgrzebnym worku-chyba przestanę się myć.jeden syn nie chce sie uczyc -tylko komputer na tapecie,drugie dziecko strasznie absorbujące,i nie chce mi się pracować.aha -jestem 20 lat po slubie i pracuję w sektorze budżetowym.ale sobie ponarzekałam.ha.

no ja sorki dzisiaj nie przybylam na kawkę, ale dokształcalam się matematycznie bo dzisiaj dokształcam innych matematycznie :D....Jutro może sie poprawię jeśli znowu ktoś ode mnie nie będzie nic chciał :D A jak cudownie powitać innych zrzędzących :D Co tam brak umywalki- grunt że przeprowadzka będzie :D A że mąż chce doopy po 20 latach to chyba dobrze :D, mh a może nie dobrze.......mój też chce.....może ja też sie przestanę myć....Chyba to jednak nie pomoże....:D

Gość AAAAna
zarzałam na chwilkę:)...Inna....no chyba pprofesorem zostaniesz...sorkiD:D...Panią Profesor:D:D:D:p Nowa Zrzędo....chłopytak mają, że zawsze chcą:D.....nie martw się..Innej też chce:D...a mój po ponad 30latach i. też chce:D:D...przychodź do nas pozrzędzić i się. nie martw:D