Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemnoniewiem

łózko z ikei

Polecane posty

Gość niewiemnoniewiem

Co myślicie o takim łożu? siostra mnie wyśmiała,że kojarzy jej się z kojcem i wiezieniem.... ogólnie to chciałam kupić sobie metalowe łózku w takim stylu (ale najchetniej białe) ,ale bez tej bocznej kraty tylko normalne...z tym że w ikei takie noramlne sa tylko szerokie dwuosobowe ,a takie mi nie wejdzie do pokoju :( a może widzieliście w miare dobrej cenie łózko o jakim mówię w jakimś innym sklepie? http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10073977

Gość niewiemnoniewiem
jennifer no właśnie mi się ten styl podoba tylko ta boczna krata nie... widziałaś gdzieś takie bez tej bocznej kraty tylko normalne?

Gość niewiemnoniewiem
a tak wogóle to ta córka ile ma lat? bo ja 19 :P

Gość xcvxvc
ja mam takie tylko wersja dla dwóch nie cierpię, ile razy się rąbnęłam w te kraty to już nawet nie pamiętam

Gość lu ne
fakt, to wyglada jak łóżeczko dla przerośniętego dziecka, dziwnie by mi się spało twarzą do metalowych szczebli

córka ma lat 4 ,ale ja będę szukać raczej w bieli bo pokoik będzie różowy:) ,jeszcze nie jestem na etapie wyposażania domku więc za meblami się mało oglądam raczej glazura.... Ladne te drugie co wkleiłaś też szkoda ,ze ci nie wejdzie a wyśpisz się na takim wąskim?

Jest wąskie, tzn czasem mi się tam kimnie z córką jak ją usypiam i dajemy rade ;) Ale ogólnie jest jedno osobowe. Wybrałam je bo jest rozsuwane od ok 140cm do 2m więc rośnie wraz z dzieckiem

Gość KDWT
Łóżko jak łóżko kwestia gustu, w ikei to jeden z najtańszych modeli.