Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgfdsaa1234567890

Gdzie poznać normalną fajną dziewczynę ? Wszystkie mają zryte??

Polecane posty

Gość Jeśli szukasz na fotce...
Chociaż przyznam szczerze, wcale się sobie nie dziwie, że na żadnego normalnego trafić nie mogę, skoro większość czasu spędzam w domu, szukam pracy, głupich portali społecznościowych nie uznaje, kilka razy w tygodniu widzę się z najbliższymi koleżankami i kuzynostwem. Czasem też imprezuje, ale kluby nie są raczej najlepszym miejscem na poznanie kogoś wartościowego... Staram się dostać na wymarzone studia, więc nowe znajomości z uczelni też na razie odpadają. Teraz zapisałam się na studium, poznałam kilka ciekawych osób, ale są to głównie kobiety :) Pozostaje tylko czekać na jakiś przypadek.

co wy chcecie od fotki :) kiedys znalazlem tam dziewczyne na dluzej i byla calkiem normalna. ale fakt, to byl wielki zbieg okolicznosci ze w ogole tak sie to potoczylo.

jakoś słabo mnie przekonuje ta fotka :P a Ty masz po prostu farta, że coś Ci się trafiło ;)

Gość ziomeczekkkkkkkkkk
Dziewczyna z neta (czat, symatpia, portal społecznościowy, randkowy czy fotka) to PRZYPAŁ !

Gość kujawianka:))))))
widzisz kolego mamy ten sam problem. Tyle , ze ja z facetami. Najgorsze, ze trafiam na facetów, ktorzy sądzą, ze takiej jak ja to ze świecą szukać itd, a za jakiś czas sie okazuje, ze wolą wytapetowane lale.... :O eh

Gość Nie polecam fotki.pl
Umowilem sie z kilkoma dziewczynami poznanymi na tym portalu i musze stwierdzic, ze porazka... Jedna byla mezatka i miala meza Araba... Oczywiscie nie raczyla mnie o tym poinformowac. Jak to ujela: zapomniala mi o tym wspomniec. Dziewczyna wydawaloby sie nie glupia, atrakcyjna fizycznie, ale baniak zryty po maksie. Pozostale nie potrafiace sie zachowa w towarzystwie, jakies kompleksy, czesto przywolywaly swoich eksow na tapete, czesc szukala tylko pzrelotnego romansu...

Gość eventialo24
pasuje ci 22letnia normalna kobieta, z dzidziusiem?

Gość eventialo24
ze mna moglbys konie krasc:)

Gość Jeśli szukasz na fotce...
A ja tv nie oglądam, wyniosłam go w ogóle z pokoju, bo się kurzył, ale lubię za to włączyć sobie przed spaniem jakiś film albo serial, bo nie lubię zasypiać w ciszy- to też się wlicza do demoralizacji?:p

Gość gość115433
HAHAH 22 latka z dzidizusiem?? to PATOLOGIA NAJWIĘKSZA JUŻ. Dawała d... na dyskotekach i teraz dzieciaka jej bawić. paa

Gość gość
Ja po zyciu tak mrocznym ze idzie sie powiesic wzialem sie za siebie dla mlodej dziewczyny. Ja sie ogarnalem, ona znalazla innego, mimo przysiegi malzenskiej. I jak to z wami babami jest? Ktos dla was gory przeniesie, a wam tylko pieniadze w glowie...

Gość gość
Nie każda taka bynajmniej nie ja.

Gość gość
ja mam 52 lata od 16tego roku życia bylem z jedną kobietą aniołkiem,31 lat małżeństwa,teraz oddała pozew do sądu,bo znalazła sobie innego.co ja mam powiedzieć o normalnych kobietach?

Gość gość
Rocznik 1991 jest juz zrypany na maxa wiem bo jestem z tego rocznika i nie znam zadnej normalnej. Z 1985 do 1989 jeszcze mozna poszukac zony.