Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nadarine

Miałam dziś dziwny sen .. co on mógł znaczyc?

Polecane posty

Ostatnio w moim zyciu nastąpiło wiele zmian. Zaczęło się od tego ze 3 lata temu zostawił mnie chłopak,którego bardzo kochałam. Byliśmy zaręczeni i mieliśmy juz wszystko zaplanowane,po czym pewnego razu powiedział mi ze nie chce więcej ze mną byc.Jak zaczynalismy ze sobą byc w jego zyciu ciągle kręciła się pewna dziewczyna o imieniu Aneta. Pisała mu smsy i nawet kiedy ja odpisywałam jej zeby dała mu spokój ciągle dręczyła nas oboje. Mnie wyzywała a mojemu nażeczonemu pisała czółe słowka. On zawsze stawał w Jej obronie,kazał mi Jej nie zaczepiac ani nie odpisywac na smsy.Zrobiłam wszystko co kazał. Po dwuch latach razem wyjechałam na MIESIĄC do Włoch i juz po dwuch tygodniach powiedział mi ze to koniec.Ze kocha Anete i ze z nia chce byc.Wróciłam załamana do kraju i próbowałam ratowac nasz związek...niestety nie udało się nic zrobic. Pisał mi pozniej jak bardzo ją kocha,jacy są szczęsliwi i jak żałuje ze ze mną był...Ona nadal mi ubliżała. Teraz po 3 latach Rafał oznajmił mi jak bardzo jest z nia nieszczesliwy,ze kochał mnie te wszystkie lata ale sprawy potoczyły się za daleko i nie mógł się wycofac...Zaczęlismy sie spotykac przez 3miesiące co drugi dzien, bo nadal mi na nim zależało,nadal Go kochałam pomimo wszystkiego co mi zrobił...Zaczął znowu snuc wielkie plany,obiecywał ze będziemy razem itd.Po czym zamilkł z dnia na dzien. W te wakacja wyjeżdzałam z kraju juz w czerwcu,napisałam mu smsa ze zranił mnie bardzo i nie chce więcej wracac do przeszłosci,on odpisał ze załuje,ale nie miał wyboru. Dowiedziałam się w sobotę ze wziął ślub z Aneta. Cos we mnie pękło.............czuje się strasznie i wszystkie moje uczucia do Niego przerodziły się w wielką pustke.Na dodatek dzis w nocy miałam dziwny sen.Śniło mi się ze miałam na sobie piękną biała suknie ślubna,i było ze mna jeszcze kilka dziewcząt tak pięknie ubranych, i ogolnie duzo ludzi wsród nich Rafał. widział mnie w niej i był smutny.... dziewczyny nie miały bukietów a ja trzymałam w dłoni czarną różę,a sukienka była tak bardzo cięzka ze nie dałam rady w niej isc.Sniło mi się ze jak probowałam iśc w tej sukni dostałam smsa od Rafała i było w nim napisane:NIE CHCIAŁEM...przez cały tekst powtarzał się ten wyraz,,, Co to może znaczyc?

Gość jakiej Ty odpowiedzi
oczekujesz??

Gość jakiej Ty odpowiedzi:
to jest to co czujesz, o ślubie marzyłaś, ale się nie udał, dlatego ta sukienka ciężka; on tam stał i patrzył i był smutny, bo chcesz, żeby był smutny, żeby żałował, że Cię zostawił, sms to kolejna rzecz, której pragniesz; że jednak to Ciebie zawsze kochał i nie chciał CIę zostawić, skrzywdzić ... projekcja :)

Moze masz racje... pffff mam juz dosc calej tej sytuacji. Chcialabym ulozyc sobie zycie z kims i w koncu zapomniec

Gość vdvfdvfdv
biala suknia niczego nie symbolizuje. jest odzwierciedleniem tego o czym myslalas-kiedy dowiedzialas sie ze wzlis;lub w twojej glowie automatycznie pokazalasie biala suknia,no bo z tym wlasnie kojarzy sie slowo slub. to ze byla ciezka moze symbolizowac ciezar twoich przezyc zwiazanych z tym chlopakime,cale cierpienie i krzywda ktora tak trudno ci udzwignac, czarna roz amoze symbolizowac jakis koniec,zamkniety rozdzial pozegnanie,pogrzeb. pogrzeb przeszlosci i kawalka twojego zycia w ktorymon byl obecny. nie chcialem- jestes totalnie zmieszana bo dostalas dwie sorzeczne informacje-z jednej strony deklaracjeo wielkimuczuciu i bledziejakipopelnil (i to jest to w co jest cilatwiej uwierzyc) a z drugiej on jednakbierze slub. takwiec informacjaktorajest dlaciebie ltwiejszai logiczniejsza dozrozumieniai uwierzenia pojawiasie we snie.

Gość jakiej Ty odpowiedzi:
ułożyć sobie życie z kimś?? nie nie, najpierw musisz ułożyć sobie życie, kropka! nie szukaj nikogo, zajmij się sobą, reszta przyjdzie sama ....

Całe szczęscie... Rozmaiwałam o tym snie z moją mama i pwiedziala mi ze dostane jakas zlą/żałobną wiadomosc.. nie wiem,mam nadzieje ze naprawde nic nie znaczy tak jak piszecie. jakiej Ty odpowiedzi: masz racje,nie wiem nawet czy bylabym gotowa po tych przejsciach ukladac sobie zycie z kims innym. Boje sie mezczyzn, nie wiadomo nigdy na co ich naprawde stac