Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyszukamtu;)56

CZY TO ZEZ?! POMOCY ! .

Polecane posty

Gość pomocyszukamtu;)56

no więc.. od pewnego czasu zauważyłam, że jedno oko tak jakby ucieka mi na zewnątrz.. tylko w przeciwną stronę.. lub jest delikatnie osadzone nie idealnie na środku.. czasem to widzę w lusterku, czasem nie...Kiedyś jakieś 2 lata temu pytałam okulistke czy mam zeza to mnie wyśmiała i jakoś nie zwracałam uwagi na te oczy.. byłam u niej ostatnio.. i stwierdziła NIEWIELKI asygmatyzm .. nie zaleciła okularów.. stwierdziła że to tak niewielkie.. że być może nawet źle popatrzyłam w badaniu na " domek " ..Nie wiem co z tym okiem;/ patrzyłam na zdjęcia różne i nic takiego nie widzę... nie miałam żadnego wypadku, urazu.. nie urodziłam się z zezem.. ktoś może wie? bardzo proszę o pomoc!! Dziekuję i pozdrawiam Wszystkich;*

Gość pomocyszukamtu;)56
? :)

Gość pomocyszukamtu;)56
??

Gość inkkkkkkkka
Astygmatyzm jest wadą wrodzoną,nie powstaje z dnia na dzień.Być moze gorzej widzisz na to oko,masz tam wieksza wadę? Jesli jestes pewna ze wcześniej oko nie "uciekało" zapisz sie na wizytę do neurologa,on już całkowicie rozwieje Twoje watpliwości.Ja z kolei mam nieco nierówne źrenice,też zwróciłam na to uwagę kilka lat temu.Jedno oko mam nieco wieksze niż drugie,generalnie nie jest to widoczne dla innych tylko dla mnie.

Gość pomocyszukamtu;)56
a;) A KTOŚ MA jeszcze jakieś doświadczenia ?