Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iza578y7684

co to do cholery jest???

Polecane posty

Gość iza578y7684

Zaczynam sie wkorzac bo mam internet z netii i mam miec przez pierwsze 10 miesiecy po 40 zl a rachunki sa coraz wyzsze ostatnio bylo 42 to zaplacilam bo mi sie juz nie chcialo tam dzwonic o 2 zl ale teraz np mam 52;/ pojebalo ich jak ja mam placic tyle. Licza mi ta opalty za uslugi dodatkowe: bezpieczny internet i wirtualny dysk, nawet nie mam pojecia co to jest;/;/ niestety ale w umowie jest to zaznaczone tyle ze jak uruchamialam swoje konto na stronie netii to tam pisalo czy chce to uaktywnic czy nie i ja tego nawet nie ruszalam bo i tak nie wiem co to wiec po co mi to;/ nie znam sie na tym, mozecie mi to jakos wytlumaczyc bo jak mam znow tam dzwonic to mnie szlak trafia, nie dosc ze nie idzie sie z nimi skontaktowac bo nie wiadomo nigdy co wciskac to jeszcze takie gadanie przez tel to do dupy bo nie ma tu siedziby netii Korzystam z e-faktury i szczerze mowiac nie jestem zadowolona

Pewnie się uaktywnia automatycznie darmowo na X czasu, a jeżeli Ty po X czasu nie zrezygnujesz u nich pisemnie albo telefonicznie z tego to Ci zaczyna naliczać. Zadzwoń do nich i powiedz że rezygnujesz z wszystkich dodatkowych niepotrzebnych pierdół :)

Gość iza578y7684
a wiesz co to wogole jest?