Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalenakrakowska

kablowka + internet w tej samej sieci za darmo?

Polecane posty

Gość magdalenakrakowska

słyszałyście o tej promocji zaproponowanej przez firmę multimedia? może któraś korzysta już z tej oferty? proponują internet za 0zł do innej usługi. nie wiecie czy ten internet jest szybki? nie potrzebuje zawrotnej prędkości, ale mimo wszystko chciałabym żeby dzialało. i jakie są warunki tej promocjii?

Gość etyertretreww
zapewne musisz podpisać umowe na co najmniej dwa lata, a net za darmo będziesz miała przez kilka miesięcy, myślę, że 3-6 :D

Gość krakowiaCzka
Z tego co sie orientuje to internet nie jest za szybki, ale czego sie spodziewa za darmo. Moja znajoma sobie go zalozyla i do sprawdzania poczty albo serwisu spolecznosciowego jest OK. Z przegladanianiem ambitnych stron www nieco gorzej, ale jesli nie potrzebujesz tego tak bardzo i czesto, to bedziesz zadowolona. Co do warunkow nie wiem dokladnie, musisz sprawdzic na stronie internetowej albo skontaktowac sie z Multimedia. Wiem tylko, ze mozna z tego skorzystac jak sie jest juz klientem a takze dla nowych osob.

Gość magdalenakrakowska
chętnie podpisałabym umowę na dłużej, jeśli mogłabym dostać taki internet za darmo, oczywiście najlepiej na całość okresu trwania umowy... nie potrzebuje dużej prędkości, coś takiego o czym mówisz - krakowiaCzka - by mi raczej wystarczyło. nie jestem podłączona do multimedia teraz, ale spróbuje się dowiedzieć czy mogę się przyłączyć (to chyba zależy od kabli w bloku?) i jakie są dokładnie warunki. dziękuje za podpowiedź.

Gość magdalenakrakowska
Jesli mieszkasz w miare blisko centrum miasta, to pewnie jestes w zasiegu wszystkich sieci oferujacych i nternet. Moja kolezanka zmienila dostawce kablowki bez problemu po zakonczeniu umowy. Zmienila na Multimedia i jest zadowolna. Zainteresuj sie tym i korzystaj za darmo :).

pewnie całość i tak idzie jednym i tym samym kablem, a obecne ceny dla dostawców za megabit są śmiesznie niskie. dobra i taka "ludzka" promocja. o ile to w ogole prawda.

Gość krakowiaCzka
Masz racje. Konkurencja robi swoje, a jednak za darmo zawsze lepiej niz z oplata. Poprzedni post podpisany "magdalenakrakowska" jest tez moj, bo myslalam, ze tak jak w gazecie wpisuje sie nick do ktorego dotyczy sie ta odpowiedz, wiec przepraszam, bo nie zamierzam podszywac sie pod innych. Wydawalo mi sie, ze moj nick gdzies sie zapisuje i nie musze go powtarzac, dlatego wpisalam Twoj nick jako odpowiedz. Zawile, ale chyba wiadomo o co chodzi :).